123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Microsoft

Microsoft laptop accu kopen?

Bekijk hieronder ons assortiment en bestel snel voordelig een nieuwe 123accu huismerk accu voor uw Microsoft laptop. U vindt bij ons onder andere accu’s voor de Microsoft Surface Go- en Microsoft Surface Book-series. Onze 123accu huismerk accu’s zijn voordeliger dan de originele Microsoft accu’s, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

1 - 0 van 0

Microsoft

Accu's voor Microsoft laptops kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiments Microsoft laptop accu's. Microsoft is samen met Apple een van de grootste fabrikanten van computers en andere digitale apparaten. Laptops zijn hier geen uitzondering op. In onze webshop vindt u onder andere accu's voor de nieuwe Surface-lijn.

Wanneer is mijn Microsoft laptop accu aan vervanging toe?

Er zal een moment komen dat de huidige accu van uw Microsoft laptop vervangen moet worden. Het is belangrijk om te weten wanneer hier sprake van is. Gelukkig zijn er meerdere duidelijke signalen die aangeven dat de accu aan vervanging toe is. Hieronder benoemen we er een paar voor u.

 

Allereerst moet de accu vervangen worden wanneer de accu snel leegloopt. Het kan zijn dat u hierdoor afhankelijk bent van een stopcontact, omdat binnen bijvoorbeeld een half uur uw laptop uitvalt. Het kan zijn dat de accu gewoon versleten/verouderd is of dat deze echt kapot is. In dat geval is het belangrijk de accu niet meer te gebruiken, omdat dit schadelijk kan zijn voor uw Microsoft laptop.

 

Soms geeft de laptop zelf aan wanneer de accu vervangen moet worden door middel van een melding. Als dit het geval is, is het belangrijk om zo snel mogelijk een nieuwe accu te vinden.

 

Een andere duidelijke signaal is wanneer uw accu helemaal niet meer oplaad. In dit geval kunt u de laptop ook niet meer gebruiken.

Kan ik zelf mijn Microsoft laptop accu vervangen?

Dit is afhankelijk van uw laptop. Een deel van de laptops heeft de accu aan de onderkant geplaatst zitten, die vast zit door middel van een klepje of schuifje. Dan kunt u inderdaad zelf de accu vervangen. Het kan echter ook zo zijn dat de laptop in de behuizing van de laptop zit. In dit geval dient u een schroevendraaierset voor kleine elektronica te hebben. Toch wordt het aangeraden om in dit geval naar een professionele partij te gaan die dit voor u doet, zodat u zeker ben dat u niks beschadigd. Dit gaat namelijk ten koste van de garantie.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een Microsoft Surface accu mee voordat deze leeg raakt?

Een accu van een Microsoft Surface laptop kan tot 15,5 uur meegaan voordat deze opgeladen moet worden, bij normaal gebruik van de laptop. Hiermee wordt bedoeld dat u niet meerdere zware programma’s, zoals gaming applicaties open heeft staan.

Welke accu zit er in mijn Microsoft laptop?

Hier komt u achter door te kijken op de onderzijde van de accu. Hier staat een accunummer, ook wel bekend als partnummer, op genoteerd. Aan de hand van dit nummer kunt u op zoek naar een nieuwe (compatibele) accu voor uw Microsoft laptop accu.

Hoe voorkom ik dat mijn Microsoft laptop accu aan vervanging toe is?

Het compleet voorkomen is helaas onmogelijk. Wel zijn er een aantal tips om te zorgen dat u het moment zo lang mogelijk kunt uitstellen. Vermijd bijvoorbeeld hitte en directe blootstelling van de zon. Hitte versnelt namelijk het verouderingsproces. Voorkom daarnaast constante volledige ontlading.
 

Heeft u nog vragen over Microsoft laptop accu’s of over iets anders? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen u graag verder.