123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Lenovo

Lenovo laptop accu kopen?

Bekijk hieronder ons assortiment Lenovo laptop accu’s en bestel snel voordelig een nieuwe accu voor uw Lenovo laptop. We verkopen accu’s voor onder andere de Thinkbook- en IdeaPad-series. Bestelt u vandaag nog een nieuwe accu? Dan heeft u deze morgen al in huis.

Lenovo

Accu's voor Lenovo laptops kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment Lenovo laptop accu's. Lenovo is een producent van verschillende mobiele apparaten, waaronder mobiele telefoons en smart devices, maar staat in Nederland vooral bekend om de laptops, zoals de ThinkPad-serie. Wij bieden accu's aan voor onder andere deze serie, en de Yoga-serie.
 

Ons assortiment bestaat zowel uit originele Lenovo accu’s als accu’s van ons 123accu-huismerk. Deze laatste doen in kwaliteit niet onder voor de originele accu’s van Lenovo, maar zijn wel een stuk voordeliger.

En heeft u een oplader nodig voor uw Lenovo laptop? Ook die verkopen wij. Bekijk ons assortiment Lenovo adapters.

Waarom een Lenovo laptop accu vervangen?

Veel problemen op het gebied van prestatie zijn bij een laptop terug te leiden op het presteren van de accu. De accu zorgt tenslotte voor de stroomvoorziening, en wanneer dit achterwege blijft of simpelweg niet in orde is, is de kans groot dat de overige hardware door gebrekkige stroomvoorziening problemen ondervindt.

Hoe vindt u de juiste Lenovo laptop accu?

Het is dan ook altijd de moeite waard om te kijken of uw huidige Lenovo accu aan vervanging toe is. Maar hoe vindt u in onze webshop de juiste accu? Er zijn twee zoekmethodes. U kunt zoeken op apparaat, wat inhoudt dat u zoekt op het model laptop waarvoor u een nieuwe accu wilt aanschaffen, of u zoekt op accunummer. Bij deze laatste methode vindt u alle accu’s die volledig compatibel zijn met het model accu waarvan u het nummer opzoekt. Zo weet u zeker dat wat u aanschaft ook werkelijk op uw laptop werkt.

Lenovo laptop accu bewaren

Om zo lang mogelijk gebruik te maken van uw Lenovo laptop accu zijn er een aantal tips met betrekking tot het bewaren van de accu. Bewaar de accu bijvoorbeeld op een droge plek op kamertemperatuur. Vocht of warme of koude temperaturen kunnen een negatief effect hebben op de levensduur van de accu.

 

Daarnaast is het verstandig om de accu uit uw laptop te halen, indien dit mogelijk is, wanneer u deze voor een langere tijd niet gebruikt. Anders zal de accu alsnog langzaam gaan ontladen tot een punt dat het zo diep ontladen is, dat het niet meer kan opladen.

 

Voor meer tips over het bewaren van uw laptop accu kunt u onze blog over het gebruik van een laptop accu lezen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een Lenovo laptop accu mee?

Gemiddeld gaan Lenovo laptop accu’s zo’n 3 tot 5 jaar mee. Er zijn overigens wel een aantal tips om de levensduur te maximaliseren. Vermijd bijvoorbeeld hitte of trillingen. Om een optimale levensduur te garanderen, raden wij u aan om onze blog over het gebruik van een laptop accu te lezen.

Wanneer is mijn Lenovo laptop accu toe aan vervanging?

Als de accu niet meer functioneert zoals het eerst deed. Denk aan heel snel leeg raken, langzaam opladen, op 50% uitvallen etc. Als dit het geval is wordt het tijd om een nieuwe Lenovo laptop accu te kopen. Deze vindt u op 123accu.nl.

Kan ik zelf de accu van mijn Lenovo laptop vervangen?

Dat ligt aan welke Lenovo laptop u heeft. Bij de meeste/dunne laptops zit de accu namelijk meestal aan de binnenkant van de behuizing. In dat geval dient de accu vervangen te worden door de fabrikant of andere professionele partij. Sommige laptops hebben nog een accu die u eruit kan klikken. In dat geval kunt u het zelf vervangen.
 

Heeft u vragen over ons assortiment accu’s voor Lenovo laptops, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.