123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Medion

Medion laptop accu kopen?

Bestel voordelig een 123accu huismerk accu voor uw Medion laptop. We verkopen accu’s voor onder andere de Akoya-series en de Erazer-series. Bestel vandaag nog een nieuwe accu voor uw Medion laptop en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

1 - 0 van 0

Medion

Accu's voor Medion laptops kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment Medion laptop accu's. Medion staat bekend om hun aanbod desktop pc's en laptops, die een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Wij bieden onder andere accu's aan voor de Akoya-, Erazer- en MD-series van Medion. Lees hieronder meer over laptop accu’s of bestel hierboven direct uw nieuwe accu voor uw Medion laptop.

Juist gebruik van uw laptop accu van Medion

Een accu is een van de belangrijkste onderdelen van een laptop. Zonder een accu kunt u niets. Vandaar dat het belangrijk is om goed met de accu van uw Medion laptop om te gaan. Een accu is erg kwetsbaar en dient daarom met zorg behandeld te worden.

 

Allereerst is het goed om te weten dat hitte de veroudering en zelfontlading van uw laptop accu versnelt. Probeer daarom zo veel mogelijk hitte, en blootstelling aan direct zonlicht, te vermijden. Vermijd naast hitte ook vorst, vocht en regen.

 

Daarnaast zijn accu’s erg gevoelig voor trillingen. Het is dus belangrijk dat er voorzichtig wordt omgegaan met een laptop accu en deze rustig wordt neergelegd mocht u de accu uit de laptop halen.

 

Wat betreft opbergen wordt het aangeraden om een accu ergens neer te leggen op een droge en koele plek op kamertemperatuur. Daarnaast is het goed om te weten dat accu’s beter niet bij andere accu’s of batterijen neergelegd moeten worden.

 

Lees voor meer tips onze blog over het gebruik van een laptop accu.

Accuduur van uw Medion laptop verlengen

Wanneer u bijvoorbeeld een dag thuiswerkt kan het handig zijn om niet steeds uw laptop op hoeven te laden. Daarom zijn er een aantal tips om ervoor te zorgen dat u uw accuduur kunt verlengen, zodat u het opladen van de accu zo lang mogelijk kunt uitstellen.

 

Een optie dat op elke laptop zit, is de energie bespaarstand. Wanneer u deze inschakelt zal uw laptop automatisch op slaapstand of stand-by springen als u uw laptop eventjes niet meer gebruikt.

 

Daarnaast is het aanpassen van de helderheid van uw laptop scherm ook een optie waarmee u energie bespaard.

 

Wanneer u een hele dag aan het werk bent op uw laptop heeft u soms een hoop programma’s open staan die u wellicht weg klikt, maar daarmee nog wel aan staan. U kunt het best een programma dat u niet gebruikt helemaal afsluiten, zodat er geen energie onnodig verloren gaat.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar zit de accu in een Medion laptop?

De accu van een Medion laptop kunt u vinden aan de onderzijde van uw laptop. Over het algemeen zit de accu vast met een schuifje of klepje. Hierdoor kunt u de accu eenvoudig zelf vervangen.

Welke accu heb ik nodig voor mijn Medion laptop?

Dit verschilt per laptop. U kunt zoeken op uw accunummer. Dit nummer kunt u vinden onderaan de accu. Dat nummer kunt u gebruiken om bij ons te zoeken op accunummer om compatibele accu’s te vinden. U kunt dit ook doen met het modelnummer van de laptop en zoeken op apparaat als functie gebruiken om compatibele accu’s te vinden.

Kan ik zelf de accu van mijn Medion laptop vervangen?

Over het algemeen wel. Bij de meeste Medion laptops zit de accu vast door middel van een schuifje of klepje. U kunt dan zelf de accu uit de laptop halen en het vervangen. Soms zit de accu echt in een laptop. U kunt het dan ook er zelf uithalen en vervangen, maar hier wordt vaak aangeraden om dit door een professioneel bedrijf te laten doen.
 

Heeft u nog vragen over Medion laptop accu’s? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.