123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Apple

Apple laptop accu kopen?

Bestel voordelig een laptop accu voor onder andere de Apple MacBook Air en Pro series. Kies uit een of meerdere 123accu huismerk accu’s die voordeliger zijn dan de originele Apple accu’s, maar toch gelijkwaardige prestaties levert.

Apple

Accu's voor Apple laptops kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment accu’s voor Apple laptops (voornamelijk MacBook). Als een van de bekendste elektronica merken heeft Apple een uitgebreid assortiment laptops, waarvan de MacBooks het populairste zijn. Voor deze MacBooks kunt u bij ons vrijwel altijd de juiste accu vinden.

 

Ons assortiment bestaat zowel uit originele Apple accu’s als accu’s van ons 123accu-huismerk. Deze laatste doen in kwaliteit niet onder voor de originele accu’s van Apple, maar zijn wel een stuk voordeliger.

Accu voor uw MacBook optimaal gebruiken

Voor een optimale levensduur van uw Apple laptop accu is het belangrijk dat u er goed mee omgaat. Hierdoor kunt u lang gebruik maken van uw accu, wat u op lange termijn geld bespaard. Het is allereerst erg belangrijk dat u voorzichtig omgaat met de accu. Mensen zijn geneigd om hun accu of laptop op een tafel neer te laten ‘vallen’. Een (laptop) accu is echter erg gevoelig voor trillingen. Dit kan slecht voor uw accu zijn en in sommige gevallen zelfs gevaarlijk.

 

Verder is het ook belangrijk om uw Apple laptop accu uit de hitte te houden. Leg uw MacBook of accu dus niet in direct zonlicht. Vermijd daarnaast ook vorst, vocht of regen.

 

Tot slot wordt er aangeraden om de lader uit uw MacBook te halen wanneer deze volledig is opgeladen. Indien u de lader erin laat zitten kan dit zorgen voor oververhitting. Dit geldt overigens niet voor de moderne lithium-ion accu’s want die kunnen zichzelf beschermen tegen oververhitting.

 

Voor meer tips kunt u onze blog over het gebruik van een laptop accu lezen.

De geschikte Apple laptop accu vinden

Er zijn twee manieren om de juiste Apple accu te vinden. Allereerst kunt u zoeken op apparaat, wat inhoudt dat u zoekt op het model laptop waarvoor u een nieuwe accu wilt aanschaffen. Indien u niet meer weet welk model u heeft, kunt u altijd even kijken op de originele verpakking.

 

De tweede mogelijkheid is dat u zoekt op accunummer. U krijgt dan een of meerdere accu’s te zien die compatibel zijn met uw huidige accu. Hierdoor weet u zeker dat de accu die u aanschaft ook daadwerkelijk in uw MacBook past en werkt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een accu van een MacBook mee?

Apple beschouwt een MacBook accu als versleten na 1000 oplaadcycli. Dit staat ongeveer gelijk aan 5 jaar. Na deze periode kan het zijn dat de accu het steeds minder lang volhoudt voordat het opgeladen moet worden.

Kan ik een MacBook batterij vervangen?

Een deel van de MacBooks hebben een ingebouwde batterij. Deze kunt u zelf niet vervangen. Hiervoor kunt u naar Apple zelf gaan of een andere erkende Apple serviceprovider. Controleer of uw garantie nog geldig is. Zo ja, ga dan naar Apple zelf.

Hoe verleng ik mijn Apple laptop accuduur?

Er zijn een aantal tips om de accuduur van uw Apple laptop te verlengen. U kunt bijvoorbeeld de helderheid van uw scherm verminderen. Ook kan het helpen om zo min mogelijk apps tegelijkertijd te gebruiken. Verder kunt u onder andere ook minder apps automatisch laten openen bij inloggen.
 

Heeft u vragen over ons assortiment accu’s voor Apple laptops, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten