123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Sony

Sony laptop accu kopen?

Bestel voordelig een 123accu-huismerk accu voor onder andere de Vaio PCG-, Vaio SVE- en Vaio VJ-series. De huismerk accu’s zijn voordeliger ondanks de gelijkwaardige kwaliteit met de originele Sony laptop accu’s. Vandaag besteld is morgen in huis.

Sony

Accu's voor Sony laptops kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment Sony laptop accu's. Sony staat vooral bekend om hun smartphones, camera's en natuurlijk de Playstation game-console. Toch heeft Sony onder de naam Vaio een groot aantal laptops geproduceerd. Wij verkopen onder andere accu's voor de Vaio A- en S-series.

Welke accu heeft u nodig voor uw Sony laptop?

Het is erg belangrijk dat u de juiste accu voor uw Sony laptop aanschaft. Vandaar dat u bij ons op twee verschillende manieren de juiste accu kunt opzoeken. U kunt zoeken op accunummer. Uw accunummer vindt u op de onderkant van de accu. Kies vervolgens uw accunummer uit de lijst en dan krijgt u vervolgens een of meerdere compatibele accu’s te zien.

 

Ook kunt u zoeken op apparaat. Het modelnummer vindt u op de originele verpakking van de Sony laptop. Soms kunt u deze ook vinden op een sticker onderop de laptop. Vind uw Sony modelnummer in de lijst en klik erop om vervolgens compatibele accu’s voor uw laptop te zien.

Tips voor het verlengen van uw Sony laptop accuduur

Er zijn een aantal tips om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk met uw Sony laptop (accu) kan voordat u deze moet opladen. Hieronder hebben we er enkele voor u opgeschreven:

  • Maak gebruik van batterij energie spaarstand;
  • Dim het licht van uw Sony laptop scherm, het display verbruikt namelijk veel energie;
  • Schakel Bluetooth uit;
  • Sluit programma’s en tabbladen af die u niet gebruikt;
  • Kalibreer uw Sony laptop accu;
  • Gebruik de (laptop) accu alleen op plekken die op kamertemperatuur zijn.

U zult merken dat met het gebruiken van deze tips u daadwerkelijk langer met uw accu kunt doen voordat deze leeg raakt of voordat deze uiteindelijk versleten raakt. Blijken deze tips niet te werken en is uw Sony laptop accu al versleten? Bestel dan een nieuwe accu bovenaan deze pagina.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik de accu van mijn Sony laptop vervangen?

Dat verschilt per laptop. Er zijn laptops waarbij de accu aan de onderkant van de laptop zit en u deze alleen maar uit de laptop hoeft te schuiven of klikken. Dunnere laptops hebben vaak echter een accu in de laptop zitten, waardoor de laptop open gemaakt moet worden. Hiervoor wordt over het algemeen geadviseerd om dit te laten doen door een professioneel bedrijf.

Hoe ga ik zo efficiënt mogelijk om met mijn Sony laptop accu?

Wanneer u voorzichtig en efficiënt omgaat met uw accu, kunt u er voor een lange tijd gebruik van maken. Een tip is om te voorkomen dat de accu wordt blootgesteld aan trillingen, daar is een accu namelijk gevoelig voor. Vermijd daarnaast ook hitte, en directe blootstelling aan de zon, en bewaar de accu op een koele en droge plek.

Hoe weet ik of de accu van mijn Sony laptop kapot is?

Dit kunt u herkennen door middel van verschillende signalen, zoals het niet of langzaam opladen, duidelijk verminderde prestaties en/of het snel leeglopen van de accu. In dit geval is het belangrijk om een nieuwe accu aan te schaffen en de oude accu niet meer te gebruiken, omdat dit schadelijk voor uw laptop kan zijn.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment Sony laptop accu’s of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag.