123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Toshiba

Toshiba laptop accu kopen?

Bestel voordelig een accu voor uw Toshiba laptop. Wij verkopen accu’s voor onder andere de Toshiba Satellite-, Portégé- en Tecra-series. Onze 123 accu huismerk accu’s zijn voordeliger, maar doen in kwaliteit niet onder aan de originele Toshiba accu’s. Bestel vandaag nog uw accu en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

1 - 0 van 0

Toshiba

Accu's voor Toshiba accu's kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment Toshiba laptop accu's. Toshiba is een diverse producent met een groot aantal verschillende soorten apparaten, van airconditioning tot batterijen. Toch zijn ze in Nederland vooral bekend vanwege de laptops. Wij verkopen onder andere accu's voor de Toshiba accu's van de Satellite-series.

Hoe kies ik de juiste Toshiba laptop accu?

Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden wanneer u een nieuwe accu voor uw laptop koopt. Allereerst is het belangrijk om goed te kijken naar de spanning. Uw nieuwe Toshiba laptop accu mag in spanning niet (te veel) verschillen van uw huidige accu. Dit kan namelijk ernstige beschadigingen veroorzaken bij zowel uw laptop als accu.

 

Daarnaast is het ook goed om te kijken naar de capaciteit van een nieuwe laptop accu. Als deze verschilt ten opzichte van uw huidige laptop accu, is dat geen probleem. Hoe meer capaciteit een accu heeft, des te meer energie opgeslagen kan worden.

 

Verder is het erg belangrijk om te kijken of het formaat van uw nieuwe accu overeenkomt. Als dit niet zo is, zal de nieuwe accu voor uw laptop hoogstwaarschijnlijk niet in uw laptop passen. Let hier dus goed op.

 

Tot slot is het natuurlijk belangrijk dat u een accu vindt die compatibel is met uw laptop. Hiervoor kunt u bovenaan deze pagina zoeken op apparaat of zoeken op accunummer. Het modelnummer vindt u op de onderzijde van uw Toshiba laptop. Het accunummer vindt u op de accu zelf.

Waarom moet ik mijn Toshiba laptop accu kalibreren?

De reden dat het belangrijk is om de accu van uw Toshiba laptop eens in de zoveel tijd te kalibreren, is zodat uw laptop een zo accuraat mogelijke lezing van het batterijpercentage kan geven. Als u de accu nooit kalibreert kan het voorkomen dat de laptop opeens uitvalt, terwijl er stond aangegeven dat u bijvoorbeeld nog 20% batterijpercentage had. Ook kan het zijn dat uw laptop nog een paar uur functioneert terwijl deze al een langere tijd op 0% staat.

 

U kalibreert de accu van uw laptop door alle batterij-instellingen via Windows uit te zetten, uw laptop volledig te ontladen bij normaal gebruik en vervolgens de laptop 100% op te laden, zonder de lader uit de laptop of het stopcontact te halen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke Toshiba laptop accu heb ik?

Dit kunt u zien aan de hand van het serienummer. Deze vindt u op de accu zelf. Om erachter te komen welke Toshiba laptop u heeft, kunt u kijken naar het modelnummer. Het modelnummer is te vinden op de onderkant van de laptop. Het nummer is óf op een etiket gedrukt óf met een laser in de behuizing gegraveerd.

Hoe kalibreer ik mijn Toshiba laptop accu?

Dit doet u door in Windows alle batterij-instellingen uit te schakelen. Vervolgens ontlaadt u de accu volledig bij normaal gebruik van uw laptop. Daarna laadt u de laptop weer 100% op bij een constante stroom.

Hoe lang gaat een Toshiba laptop accu mee?

De Toshiba laptop accu’s in ons assortiment zijn Li-ion accu’s. Deze laptop accu’s gaan gemiddeld 3 tot 5 jaar mee. U merkt vanzelf wanneer de accu van uw laptop aan vervanging toe is. De accu zal dan niet meer presteren zoals u gewend bent en kan sneller leeg raken en langzamer, en soms helemaal niet meer, opladen.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment Toshiba laptop accu’s of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.