123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Samsung

Samsung laptop accu kopen?

Bestel voordelig een accu voor uw Samsung laptop. Wij verkopen accu’s voor onder andere de Chromebook- en Galaxy Book Go-series. Bestel vandaag nog een 123accu-huismerk accu en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

1 - 0 van 0

Samsung

Accu's voor Samsung laptops kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment Samsung laptop accu's. Alhoewel Samsung vooral bekend staat om hun smartphones en andere smart devices, beschikt Samsung ook over een aanzienlijk aanbod van hoge kwaliteit laptops. Wij verkopen onder andere accu's diverse Chromebook modellen van Samsung.

 

Ons assortiment bestaat zowel uit originele Samsung accu’s als accu’s van ons 123accu-huismerk. Deze laatste doen in kwaliteit niet onder voor de originele accu’s van Samsung, maar zijn wel een stuk voordeliger.

Hoe vindt u de juiste Samsung laptop accu?

Het is dan ook altijd de moeite waard om te kijken of uw huidige Samsung accu aan vervanging toe is. Maar hoe vindt u in onze webshop de juiste accu? Er zijn twee zoekmethodes. U kunt zoeken op apparaat, wat inhoudt dat u zoekt op het model laptop waarvoor u een nieuwe accu wilt aanschaffen, of u zoekt op accunummer. Bij deze laatste methode vindt u alle accu’s die volledig compatibel zijn met het model accu waarvan u het nummer opzoekt. Zo weet u zeker dat wat u aanschaft ook werkelijk op uw laptop werkt.

Tips voor het gebruik van de accu van uw Samsung laptop

Voor het zo efficiënt mogelijk omgaan met uw accu hebben we een aantal tips, zodat u ervoor zorgt dat u zo lang mogelijk met uw accu kunt doen.

 

Het is belangrijk om hitte te vermijden. Hitte versnelt namelijk het verouderingsproces van de accu, waardoor het kan zijn dat de accu sneller aan vervanging toe is. Gebruik de accu van uw laptop dus in ruimtes op kamertemperatuur en vermijd directe blootstelling aan de zon.

 

Daarnaast zijn accu’s erg gevoelig voor trillingen. Leg uw accu en/of uw laptop dus altijd voorzichtig neer. Anders kan er blootstelling aan de batterijcellen plaatsvinden. Dit is gevaarlijk wanneer er een verkeerde druk op wordt uitgeoefend.

 

Voor de wat oudere laptop accu’s is het raadzaam om de lader uit de laptop te halen wanneer deze volledig is opgeladen. Anders kan er oververhitting plaatsvinden en dit is schadelijk voor zowel uw accu als de laptop. Dit geldt overigens niet voor moderne Lithium-ion accu’s, aangezien deze beschermd zijn tegen oververhitting.

 

Voor meer tips kunt u onze blog over het gebruik van uw laptop accu lezen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of mijn Samsung laptop accu kapot is?

Er zijn meerdere signalen die u kunt herkennen. Denk aan het snel(ler) leegraken van uw laptop accu. Ook kan het zijn dat uw accu langzaam of helemaal niet meer oplaadt of dat uw accu niet meer dezelfde prestaties levert zoals u bent gewend.

Hoe kalibreer ik mijn Samsung laptop accu?

Dit is redelijk eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is uw laptop (accu) leeg te laten lopen, terwijl u de laptop normaal gebruikt. Wanneer deze helemaal leeg is dient u de laptop weer helemaal op te laden, onder constante stroom. Als de accu is opgeladen bent u klaar.

Hoe voorkom ik dat mijn Samsung laptop accu snel leegloopt?

Er zijn hiervoor een aantal tips. Een van de belangrijkste is om energiebesparing modus aan te zetten. Hiermee beperkt uw laptop meldingen en achtergrondactiviteit wanneer de accu bijna leeg is. Ook is het handig om ervoor te zorgen dat er niet te veel tabbladen en programma’s tegelijkertijd open staan.
 

Heeft u nog vragen over Samsung laptop accu’s? Neem dan contact met ons. We helpen u graag verder.