123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Dell

Dell laptop accu bestellen?

Bestel voordelige Dell laptop accu’s uit ons assortiment. Wij verkopen onder andere Dell laptop accu’s voor de XPS serie en de Inspiron serie. Kies voor een originele Dell laptop accu of voor een 123accu huismerk accu die kwalitatief gelijkwaardig is aan de originele accu maar toch een stuk voordeliger is.

1 - 0 van 0

Dell

Accu's voor Dell laptops kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment accu’s voor Dell laptops. Dell is doorgaans vooral bekend door desktop computers voor thuisgebruik, maar heeft ook een groot aanbod aan laptops met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor een groot aantal Dell laptops kunt u bij ons de juiste accu vinden.

 

Ons assortiment bestaat zowel uit originele Dell accu’s als accu’s van ons 123accu-huismerk. Deze laatste doen in kwaliteit niet onder voor de originele accu’s van Dell, maar zijn wel een stuk voordeliger.

Waarom een Dell laptop accu vervangen?

De voornaamste reden om uw Dell laptop accu te vervangen is omdat de accu kapot is of minder goed presteert dan eerst. Door het slechte presteren van de accu wordt er niet genoeg stroom voorzien en dit kan problemen opleveren bij overige hardware.

 

Naast het minder goed presteren kan het ook zo zijn dat de accu slecht en/of langzaam oplaadt en/of snel leeg is. Ook dit kan duiden op een defecte accu, waardoor u de accu moet vervangen.

Hoe vindt u de juiste Dell laptop accu?

Het is dan ook altijd de moeite waard om te kijken of uw huidige Dell accu aan vervanging toe is. Maar hoe vindt u in onze webshop de juiste accu? Er zijn twee zoekmethodes. U kunt zoeken op apparaat, wat inhoudt dat u zoekt op het model laptop waarvoor u een nieuwe accu wilt aanschaffen. Vaak is het modelnummer te vinden aan de onderkant van de laptop op een accu.

 

Ook kunt u zoeken op accunummer. Bij deze laatste methode vindt u alle accu’s die volledig compatibel zijn met het model accu waarvan u het nummer opzoekt. Zo weet u zeker dat wat u aanschaft ook werkelijk op uw laptop werkt.

Dell laptop accu kalibreren

Eens in de zoveel tijd wordt het aangeraden om uw laptop accu te kalibreren. Het kalibreren zorgt ervoor dat uw laptop een accurate lezing kan geven van het batterijpercentage. Als dat niet goed gaat kan het zijn dat uw Dell laptop opeens uitschakelt, terwijl u eigenlijk nog een halfvolle batterij heeft of het kan gebeuren dat uw laptop aangeeft dat de batterij leeg is, terwijl uw laptop nog een paar uur blijft functioneren.

 

Het kalibreren van uw Dell laptop accu is redelijk eenvoudig. Schakel allereerst in Windows alle batterij-instellingen uit. Vervolgens dient u de accu volledig te ontladen. Wel moet dit gebeuren tijdens normaal gebruik van de laptop totdat deze uitschakelt. Daarna kunt u de laptop accu weer volledig opladen bij constante stroom en de batterij-instellingen weer inschakelen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar zit de batterij van een Dell laptop?

Deze kunt u vinden aan de onderkant van uw Dell laptop. Indien u de accu wilt vervangen kunt u deze eenvoudig met behulp van de schuifjes. Schuif deze zodat de accu los komt en klik uw nieuwe accu er in.

Hoe laad ik het beste mijn Dell laptop accu op?

Het is belangrijk om de accu niet (te vaak) te diep te ontladen. Dit is niet goed voor uw accu. Daarnaast is het raadzaam om uw Dell laptop accu altijd op ongeveer 50% opgeladen te hebben, in ieder geval niet minder dan 20%. Zorg er ook voor dat u de accu oplaadt met de juiste lader.

Hoe lang gaat een batterij van een Del laptop mee?

Volgens Dell zelf gaat de batterij gemiddeld tussen de 18 en 24 maanden mee. Bij intensief gebruik kan de gebruiksduur al binnen 18 maanden afnemen.
 

Heeft u vragen over ons assortiment accu’s voor Dell laptops, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.