123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

MSI

MSI laptop accu kopen?

Bestel voordelig een 123accu huismerk accu voor onder andere de MSI Katana-, Stealth Pro- en Modern-series. Onze 123accu huismerk accu’s zijn gelijkwaardig in kwaliteit vergeleken met de originele MSI laptop accu’s, maar zijn een stuk voordeliger. Vandaag besteld, is morgen in huis.

MSI

Accu's voor MSI laptops kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment MSI laptop accu's. MSI staat in de computerwereld vooral bekend om hun pc's en laptops die voor gaming ontworpen zijn, en maken dan ook gebruik van geavanceerde en zware hardware. Wij bieden onder andere accu's aan voor de MSI laptops van de Stealth- en Titan-series.

Waarom een MSI laptop accu vervangen?

Veel problemen op het gebied van prestatie zijn bij een laptop terug te leiden naar de prestaties van de accu van uw laptop. Aangezien de accu de stroomvoorziening is van uw laptop, is het belangrijk dat deze optimaal werkt. Als de laptop accu niet goed werkt dient deze dus vervangen te worden, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw laptop.

 

U kunt eenvoudig herkennen wanneer de accu van uw MSI laptop aan vervanging toe is, namelijk als de accu niet meer presteert zoals u gewend bent. Dit kan zich uiten in het langzaam of niet opladen van de accu, maar ook in een accu die een stuk sneller leeg gaat dan het voorheen deed.

Loopt de accu van uw MSI laptop snel leeg?

Het kan zijn dat u merkt tijdens het gebruiken van uw laptop dat uw accu snel leeg loopt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld veel tabbladen open heeft staan. Als dit het geval is, raden we u aan om te kijken welke tabbladen niet meer gebruikt worden en dus afgesloten kunnen worden. Daarnaast is het ook handig om te kijken naar uw batterij-instellingen. Hier heeft u namelijk de optie staan ‘Batterijbesparing’. Wanneer u dit aanklikt, worden meldingen en achtergrondactiviteit beperkt wanneer de accu bijna leeg is.

 

Een andere mogelijkheid is dat de accu van uw laptop simpelweg verouderd is. Doordat de maximumcapaciteit van uw laptop accu minder wordt naarmate deze ouder wordt, houdt uw laptop het minder lang vol met één oplaadbeurt. Dit betekent dat uw accu vervangen dient te worden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom gaat de accu van mijn MSI laptop snel leeg?

Dit kan verschillende redenen hebben. Het kan zijn omdat u veel programma’s of tabbladen open heeft staan of iets anders. Sluit de tabbladen en programma’s die u niet gebruikt. Zet vervolgens ‘Batterijbesparing’ modus aan via uw instellingen, zodat u meer uit uw batterij kunt halen wanneer deze bijna leeg is.

Hoe lang gaat de accu van een MSI laptop mee?

Dat hangt af van enkele factoren, zoals de intensiteit van het gebruik van uw laptop, hoe uw laptop wordt opgeladen en bewaard etc. Over het algemeen gaat de laptop accu 3 tot 5 jaar mee.

Waar zit de batterij van een MSI laptop?

De batterij vindt u aan de onderzijde van de laptop. Over het algemeen kunt u de batterij eruit halen door middel van de schuifjes of klepjes waar de accu mee vast zit.
 

Heeft u nog vragen over MSI laptop accu’s of over iets anders? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten