123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kodak

Accu voor Kodak camera kopen?

Bestel hieronder een accu voor uw Kodak camera van ons 123accu huismerk. Wij verkopen accu’s voor onder andere de EasyShare series. Heeft u een ander model? Vind die met behulp van zoeken op apparaat of zoeken op accunummer.

1 - 0 van 0

Kodak

Bestel online accu’s voor uw Kodak camera

Zorg dat uw camera nooit uitvalt tijdens een fotomoment. Kijk daarom op deze pagina voor de 123accu-huismerk accu’s voor verschillende Kodak camera modellen. Deze zijn goedkoper dan de originele accu’s zonder verschil tussen kwaliteit.

Kodak camera accu specificaties

De Kodak camera accu’s beschikken over verschillende capaciteiten en voltages. De capaciteiten (mAh) variëren tussen de 660 mAh en 2150 mAh.

 

De accu’s komen verder met accuspanningen van 2.4V, 3.7V en 7.4V.

Kodak camera accu zoeken

De voorbeelden van de Kodak camera’s die op de begin pagina staan vallen onder de EasyShare series. Het kan uiteraard zijn dat u een ander model heeft. Om uw Kodak camera te vinden kunt u allereerst zoeken op apparaat. Hier staan alle modellen opgedeeld per serie. Wanneer u op een model klikt wordt u doorgestuurd naar een pagina met compatibele accu’s en acculaders. Daarnaast kunt u ook zoeken op accunummer. U kunt uw accunummer vinden op de onderkant van de accu zelf en vervolgens kunt u die opzoeken in de lijst om de 123accu-huismerk accu’s te vinden die bij uw Kodak camera passen. U kunt uw accunummer ook vinden in een (online) handleiding of op de originele verpakking.

Kodak camera accu opladen

Om uw Kodak camera accu op te laden, dient de camera uit te staan, anders laadt de camera niet op. Over het algemeen hoeft u enkel de meegeleverde USB-kabel aan te sluiten op de camera en de oplaadstekker en stop de stekker vervolgens in een stopcontact. U kunt de USB-kabel ook in plaats van in een oplaadstekker, in een computer stoppen om de camera op te laden.

 

Wanneer het indicatorlampje oranje blijft, betekent dat de accu aan het opladen is. Voor een eerste keer gebruik dient u de batterij minstens 4 uur lang op te laden voor een maximale levensduur. Verder is het raadzaam om de accu binnen op te laden en in een temperatuur van tussen de 0 en 40 graden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoeveel foto’s kan ik maken met een Kodak wegwerpcamera?

Met een Kodak wegwerpcamera (met flitser) kunt u 27 + 12 foto’s maken, oftewel 39 foto’s. Daarnaast beschikt de Kodak wegwerpcamera ook over een flitser.

Hoe bewaar ik mijn Kodak accu het best?

Een tip is om de batterij niet in aanraking te laten komen met metalen voorwerpen om schade te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat de accu niet in een hete omgeving of in rechtstreeks zonlicht bewaard wordt. Tot slot wordt het aangeraden om de accu uit uw camera te halen als u het voor een lange tijd niet gebruikt.
 

Heeft u vragen over camera accu’s of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. Lees onze blog over het verlengen van de accuduur voor tips om zo lang mogelijk met uw accu te kunnen doen.