123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Sony

Sony camera accu’s kopen?

Hier vindt u verschillende 123accu-huismerk accu’s voor uw Sony camera voor een meer voordelige prijs dan de originele accu’s, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Daarnaast beschikken de huismerk accu’s over een grotere capaciteit dan de originele accu’s. Bekijk hieronder ons aanbod.

Toon meer Sony camera accu's of zoek op het accunummer.

Sony

Bestel voordelig Sony camera accu’s online

Op deze pagina vindt u accu’s voor Sony camera’s. Hier ziet u over het algemeen 123accu-huismerk accu’s, maar ook enkele originele accu’s. Het verschil tussen deze twee soorten accu’s is dat de 123accu-huismerk accu’s een stuk voordeliger zijn dan de originele accu’s. Kwalitatief zijn ze gelijk aan elkaar.

Onze huismerk accu’s voor Sony camera’s

Op onze webshop vindt u accu’s voor verschillende Sony modellen, zoals de Alhpa series, Cyber shot series en de NEX series. De accu’s beschikken over meerdere capaciteiten, beginnend met 630 mAh en ze lopen op tot 4400 mAh.

 

Verder komen de Sony accu’s met verschillende accuspanningen, beginnend vanaf 3.6V en oplopend tot 7.4V. Het is belangrijk dat de accu die u koopt dezelfde hoeveelheid voltage bevat als de originele accu die in uw Sony camera zit, zodat u ernstige beschadigingen voorkomt.

Geschikte accu voor uw Sony camera vinden

U kunt op twee manieren de juiste 123accu-huismerk accu vinden. Op deze pagina ziet u al een aantal modellen staan. U kunt er ook voor kiezen om te zoeken op apparaat of door te zoeken op accunummer. Het kan zijn dat u niet meer weet welk model u heeft. Deze kunt u vinden via de volgende manieren:
 

 • Kijk of er een label op de achter- of onderkant van uw Sony camera geplakt zit;
 • Kijk op de originele verpakking van uw camera;
 • Kijk in de meegeleverde handleiding in de verpakking van uw Sony camera;
 • Zet uw Sony camera aan en ga naar het systeemmenu om informatie te vinden over uw camera.
 

Let op dat een modelnaam altijd een combinatie is van cijfers en letters. Indien u een nummer ziet staan met alleen maar cijfers, dan kan het zijn dat u het serienummer heeft gevonden.

 

Weet u niet wat het accunummer is? Dan kunt u deze vinden op de achter- of onderkant van de accu.

Zo effectief mogelijk uw Sony camera accu gebruiken

Er zijn diverse mogelijkheden om uw Sony camera accu zo effectief mogelijk te gebruiken. Hieronder zetten we alle tips op een rijtje:
 

 • Om de prestaties van batterijen optimaal te houden, adviseren we u om de batterij in een zak dichtbij uw lichaam te plaatsen om de accu warm te houden. Gaat u de accu gebruiken? Plaats deze dan direct in de camera;
 • Probeer alleen de flitser of zoom te gebruiken indien nodig, dit vergt namelijk veel energie;
 • Bescherm de batterij van water en spetters;
 • Laat de batterij niet in de volle zon of in een auto liggen;
 • Schakel de camera helemaal uit wanneer u deze niet gebruikt;
 • Ontlaad de batterij volledig voordat u deze bewaart en bewaar deze op een koele en droge plaats;
 • Bewaar de batterij in een plastic zak om contact met metaal of stof te voorkomen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe laad ik de Sony A6000 op?

Zorg er allereerst voor dat de camera is uitgeschakeld, anders kan deze niet opladen, omdat de USB-verbindingsmodus dan aangaat. Vervolgens dient u de meegeleverde USB-kabel in de camera en in een computer te plaatsen. Daarna laadt de camera op.

Hoe laad ik de Sony Cybershot op?

Schakel als eerst de camera uit. Laad de accu vervolgens op door de bijgeleverde micro-USB-kabel aan te sluiten op de camera en de meegeleverde netstroomadapter en sluit de netstroomadapter aan op een stopcontact. Het duurt ongeveer 230 minuten om een lege accu volledig op te laden.

Hoe lang gaat een Sony camera batterij mee?

Dit is erg afhankelijk van meerdere factoren, zoals hoe vaak u de zoom en flitser gebruikt, hoe vaak/lang het lcd-scherm op maximale helderheid staat, hoe vaak u een lange video opneemt en hoe vaak u de camera bij koude temperaturen gebruikt. Voor tips, lees onze blog over het verlengen van de accuduur.
 

Voor meer vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten