123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

GoPro

Accu voor uw GoPro kopen?

Bekijk hieronder eenvoudig en snel ons assortiment huismerk accu’s voor GoPro camera’s door op apparaat of accunummer te zoeken om de juiste accu voor uw GoPro te vinden en te bestellen.

1 - 0 van 0

GoPro

Bestel uw GoPro camera accu online

Op deze pagina bieden wij vervangende/extra 123accu-huismerk accu’s aan voor GoPro camera’s. U kunt deze accu’s gebruiken als extra, zodat uw camera nooit leegloopt middenin een fotomoment. Ook kunt u deze accu’s gebruiken als vervanging van de originele accu, omdat de 123accu-huismerk accu’s veel voordeliger zijn dan de originelen.

Onze huismerk accu’s voor GoPro camera’s

Ondanks dat deze 123accu-huismerk accu’s een stuk voordeliger zijn dan de originele accu’s, gaat het niet ten koste van de kwaliteit. De kwaliteit van beide soorten accu’s zijn namelijk gelijkwaardig aan elkaar. Daarnaast beschikken de huismerk accu’s over dezelfde capaciteiten.

 

De GoPro camera accu’s komen met drie verschillende voltages, namelijk 3.7V, 3.8V en 3.85V. Ze beschikken daarnaast over de volgende capaciteiten (mAh): 800, 900, 950, 1100, 1160, 1180, 1220, 1250, 1260, 1300, 1400, 1720 en 2620 mAh.

De juiste GoPro camera accu zoeken

Om uw juiste accu te kunnen vinden, kunt u op twee manieren zoeken. De eerste mogelijkheid is zoeken op apparaat. Hier vindt u een lijst aan GoPro modellen. Wanneer u er een aanklikt, ziet u welke 123accu huismerk-accu(‘s) compatibel zijn met het model.

 

Daarnaast kunt u ook zoeken op accunummer. Hier ziet u ook een lijst staan. U kunt een accunummer uit de lijst aanklikken en dan ziet u direct welke accu(‘s) compatibel zijn. U vindt een accunummer op onderkant of achterkant van de accu zelf. Als het daar niet op staat, kunt u ook eventueel kijken in de meegeleverde handleiding of op de originele verpakking van de camera.

Wat u kunt doen met een GoPro

Het is met een GoPro mogelijk om zowel foto’s als video’s te maken. De GoPro gebruikt een brede lens, zodat het zo veel mogelijk weet vast te leggen. Daarnaast leveren de GoPro’s relatief goede kwaliteit voor zo’n kleine compact camera. Zo filmen ze bijvoorbeeld tot 5.3K.

 

De GoPro camera’s weten zich te onderscheiden door de software. Ze beschikken namelijk over ingebouwde WiFi en bluetooth. U kunt uw telefoon verbinden met de GoPro, zodat u vanaf uw mobiel kunt zien wat er op dat moment wordt gefilmd.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik een GoPro opladen?

De GoPro komt met een meegeleverde USB-C kabel. Hiermee kunt u de GoPro camera verbinden met een computer of een andere USB-oplader om het op te laden. Let er wel op om de camera uit te schakelen wanneer u de GoPro oplaadt. Wanneer het oplaadlampje uitgaat is de camera opgeladen

Wat is de beste GoPro camera?

De beste GoPro camera op de markt is momenteel de GoPro Hero 11 Black. Deze maakt scherpe 5K-videos. Daarnaast is het mogelijk om met deze GoPro te livestreamen op social media. Deze camera is geschikt voor het vastleggen van actiesporten, zoals surfen en skydiven en filmt in 5.3K en 60fps.

Hoe lang gaat de accu van een GoPro mee?

Over het algemeen tussen een uur en 1,5 uur. Dit hangt wel af van verschillende factoren, zoals welke resolutie u gebruikt. Hoe hoger de resolutie, hoe sneller de accu leeg gaat. Bijvoorbeeld: bij een resolutie van 720p240 kunt u ongeveer 85-90 minuten filmen, bij 1080p240 35-50 minuten en bij 4k60 45-50 minuten.
 

Voor tips voor het verlengen van uw accuduur, kunt u onze blog over het verlengen van de accuduur lezen. Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.