123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Camera oplader

Camera oplader kopen?

Bestel hier voordelig camera opladers voor uw camera accu. U kunt eenvoudig de juiste adapter vinden door te filteren op merk en vervolgens de soort oplader te vinden die bij uw type camera accu past. Zo weet u zeker dat u altijd de ideale oplader kunt vinden.

1 - 0 van 0

Voordelig een camera oplader bestellen

Met een camera oplader laadt u de accu van uw camera op als deze leeg is. Er zijn veel verschillende camera accu’s, omdat niet elke camera dezelfde accu heeft en elke accu heeft weer andere eisen om goed en veilig opgeladen te worden. Lees hieronder meer over camera opladers of kies hierboven direct het merk waar u naar op zoek bent.

Het vinden van de juiste camera oplader

Wij helpen u graag bij het vinden van de geschikte oplader voor uw camera. Bovenaan deze pagina kunt u kiezen voor het merk camera dat u heeft. Wanneer u hierop heeft geklikt, wordt u naar een pagina geleid waar u het assortiment camera opladers voor dat merk kunt vinden. Hier vindt u opladers van Canon, maar ook van ons 123accu-huismerk. Ons huismerk is van dezelfde hoge kwaliteit, maar dan voor een lagere prijs. Let bij het zoeken naar de juiste camera oplader op voor welke accu’s deze geschikt is. Dit staat vaak ik de titel en productomschrijving.

Het opladen van uw camera op de juiste manier

Het opladen van uw camera accu doet als volgt. Lees voordat u de camera accu gaat opladen altijd eerst de gebruiksomschrijving en volg deze stappen op.

  1. Verwijder indien nodig het beschermkapje van de accu.
  2. Plaats de accu volledig in de lader.
  3. Indien u een acculader heeft met contactpunten hoeft u deze alleen in het stopcontact te steken. Als u een oplader heeft met netsnoer moet u deze aan de oplader koppelen en daarna het snoer in het stopcontact steken.
  4. Vaak geven accu opladers een lichtindicatie waarmee u kunt zien of de camera accu opgeladen is.
  5. Indien de camera accu volledig opgeladen is, kunt u deze uit het stopcontact halen en de accu uit de oplader halen. Vervolgens kunt u de accu weer in uw camera plaatsen.

Het volledig opladen van een camera accu duurt gemiddeld zo’n 2 uur in de juiste omstandigheden. Denk bij de juiste omstandigheden aan de juiste temperatuur (10 °C – 30 °C) en de prestatie van de accu en de oplader.

De beste manier om met uw camera oplader om te gaan

Om ervoor te zorgen dat uw camera oplader langdurig mee gaat en goed presteert, hebben wij wat tips voor u op een rijtje gezet om goed om te gaan met uw camera oplader. Allereerst is het bij opladers met een kabel van belang dat u kabelbreuk probeert te voorkomen. Dit doet u door de kabel niet in gekke bochten te wringen. U voorkomt dit door de kabel goed op te rollen als u deze opbergt. Doe dit voornamelijk niet te strak om slijtage van het snoer te voorkomen. Idealiter koopt u een speciale opbergbox voor uw camera oplader, zodat deze altijd goed en veilig opgeborgen is.

 

Voor de optimale camera oplader prestatie is een omgevingstemperatuur van 10 °C tot en met 30 °C gewenst. Bij hogere of lagere temperaturen is het mogelijk dat het oplaadproces niet wordt gestart.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik mijn camera opladen?

Haal de accu uit uw camera. Plaats de accu volledig in de oplader en plaats deze met behulp van de contactpunten of het netsnoer in het stopcontact. Vaak geven lichtjes op de acculader aan of de accu is opgeladen. Als deze volledig opgeladen is, kunt u de oplader uit het stopcontact halen en de accu uit de lader halen. Deze kunt u vervolgens weer in de camera plaatsen, zodat u de camera weer kunt gebruiken.

Hoe weet ik welke camera oplader ik nodig heb?

Op 123accu.nl kunt u camera opladers kiezen per merk. Nadat u heeft gekozen voor het merk van uw camera kunt u op zoek gaan naar de juiste type oplader. Elke oplader is geschikt voor andere type camera accu’s voor diverse soorten camera’s van dat merk. U heeft bij ons altijd keuze uit de originele oplader of een oplader van ons 123accu-huismerk. Deze zijn van dezelfde kwaliteit, maar dan een stuk voordeliger.

Hoe lang moet een batterij van een camera opladen?

Een camera accu moet gemiddeld zo’n 2 uur opladen voordat deze volledig opgeladen is. Dit is gebaseerd op opladen met de juiste omstandigheden. Denk hierbij aan de juiste temperatuur (10 °C – 30 °C) en de prestatie van de accu en de oplader. Op zoek naar een camera oplader? Deze vindt u voordelig op 123accu.nl.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment camera opladers of over iets anders? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.