123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Pentax

Een accu kopen voor uw Pentax camera?

Bekijk hieronder ons aanbod van ons 123accu-huismerk accu’s voor Pentax camera’s. Deze huismerk accu’s zijn tot wel 50 procent goedkoper dan de originelen zonder verschil in kwaliteit.

Pentax *ist DL2
Pentax K-2
Pentax K-3
Pentax K-5
Pentax K10D
*ist DL2
 
K-2
 
K-3
 
K-5
 
K10D
 
Pentax K20D
 Pentax K-30
Pentax K-50
Pentax K-500
Pentax Optio S5i
K20D
 
K-30
 
K-50
 
K-500
 
Optio S5i
 

Staat uw camera er niet tussen? Toon meer Pentax camera's of zoek op het accunummer.

Pentax

Bestel voordelig accu’s voor uw Pentax camera

Op deze pagina vindt u kwalitatief hoogwaardige huismerk accu’s voor Pentax camera’s, zoals de *ist series en K series. Het aanbod bestaat uit huismerk accu’s van 123accu die kwalitatief net zo goed zijn als de originele accu’s, maar wel een stuk voordeliger.

Ons assortiment huismerk accu’s voor Pentax camera’s

We hebben een ruim assortiment aan 123accu-huismerk accu’s voor Pentax camera’s. De Pentax camera accu’s beschikken over capaciteiten (mAh) vanaf 660 mAh tot 1800 mAh. Hoe hoger de capaciteit, hoe langer u uw Pentax camera kunt gebruiken. Daarnaast komen de accu’s ook met voltages van 2.4V, 3.7V en 7.4V.

 

Bij de Pentax K-1 Mark ll hoort bijvoorbeeld de Pentax D-LI90 huismerk accu. Deze beschikt over 7.4V en 1250 mAh. Voor sommige camera’s hebben we meer dan 1 compatibele accu, zoals voor de Pentax Optio MX. De accu’s uit ons assortiment die hierbij passen zijn de Pentax D-LI7/D-LI2/NP-30 huismerk accu (3.7V, 1050 mAh) en de Pentax D-Li17/NP-120/DB-43 huismerk accu (3.7V, 1800 mAh).

De juiste accu voor uw Pentax camera vinden

Op de begin pagina van de Pentax camera’s ziet u enkele modellen staan, voornamelijk uit de K series. Staat uw Pentax model er niet tussen? U kunt in dat geval twee dingen doen. U kunt klikken op zoeken op apparaat. Hier krijgt u lijsten te zien van modellen die zijn onderverdeeld per serie. U kunt ook zoeken op accunummer. U kunt uw accunummer vinden op de onderkant of achterkant van de accu zelf en vervolgens kunt u die opzoeken in de lijst.

 

U kunt zowel het model(nummer) als accunummer vinden in de handleiding die meegeleverd is. Ook kunt u deze opzoeken via de website van Pentax en daar de handleiding downloaden. Als laatste optie kunt u deze informatie vinden op de originele verpakking van de camera.

Pentax camera accuduur verlengen

Er zijn diverse mogelijkheden om uw camera accuduur te verlengen. Denk bijvoorbeeld aan het uitschakelen van de flitser. Deze functie vergt onnodig veel energie. Probeer deze alleen te gebruiken wanneer nodig.

 

Daarnaast is een handige tip om de batterij of accu uit uw camera te halen wanneer u deze voor een langere tijd niet gebruikt, omdat er alsnog energie uit de stroombron gehaald kan worden.

Voor meer tips kunt u onze blog over het verlengen van de accuduur lezen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe laad ik mijn Pentax camera op?

Sluit de meegeleverde netsnoer aan op de batterijlader. Vervolgens sluit u het netsnoer ook aan op een stopcontact en plaatst u de accu in de batterijlader. Als het oplaad-lampje uitgaat, is de accu volledig opgeladen.

Hoe plaats ik de batterij en geheugenkaart in mijn Pentax camera?

Zorg er voor dat de camera uit staat. Vervolgens schuift u de ontgrendelkop onderaan de camera naar ‘open’ en schuift u de batterijklep naar rechts om deze te openen. Daarna schuift u de geheugenkaart in de camera en duwt het lipje in het batterijvak opzij om de accu in het vak te plaatsen.
 

Heeft u nog vragen over camera accu’s of over het bestellen bij 123accu.nl? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.