123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

FujiFilm

Accu’s voor uw Fujifilm camera kopen?

Bekijk hieronder ons voordelig assortiment van Fujifilm camera accu’s van ons 123accu-huismerk. Deze zijn tot 50 procent goedkoper zijn dan de originele Fujifilm camera accu’s, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Toon meer Fujifilm camera accu's of zoek op het accunummer.

FujiFilm

Bestel online uw Fujifilm camera accu

Op deze pagina bieden wij accu’s aan van ons 123accu-huismerk voor verschillende Fujifilm camera’s, zoals de X series en de Finepix series. Deze huismerk accu’s zijn een stuk voordeliger dan de originele Fujifilm accu’s, maar zijn kwalitatief gelijkwaardig.

Onze huismerk accu’s voor Fujifilm camera’s

De Fujifilm camera accu’s komen met meerdere specificaties. De accu’s beschikken over capaciteiten tussen de 660 en 1850 mAh. Daarnaast komen de accu’s met spanningen beginnend vanaf 3.6V tot 7.4V. Uw nieuwe accu dient in voltages overeen te komen met uw originele accu, zodat u beschadigingen aan uw camera voorkomt.

 

Wij hebben een ruim assortiment aan huismerk accu’s voor uw Fujifilm camera. Om een beeld te geven staat hieronder een overzicht van twee Fujifilm camera’s en de daar bijbehorende huismerk accu’s.

 
Camera Accu Spanning (V) Capaciteit (mAh)
Fujifilm FinePix GFX 50S Fujifilm NP-T125 10.8 1000 / 1250 / 1300
Fujifilm X-T30 Fujifilm NP-W126 / NP-W126S 7.2 1020 / 1140

Fujifilm camera accu opladen

Bij levering is de batterij niet opgeladen, dit dient u dus te doen voordat u gebruik maakt van de camera. Het duurt ongeveer 4 uur voordat de batterij is opgeladen.

 

U laadt de accu op door allereerst de meegeleverde adapter op de lader te plaatsen. Soms is deze van tevoren al op de lader bevestigd. Daarna plaatst u de batterij in de lader. Vervolgens sluit u de lader aan op een stopcontact en u ziet dan de laadindicator oplichten.

 

Het is ook mogelijk om de batterij op te laden via de computer. Plaats hiervoor de meegeleverde USB-kabel in de camera en sluit deze kabel daarna aan op een computer. Wanneer het oplaadlampje uitgaat betekent dat het opladen is voltooid.

De juiste Fujifilm camera accu zoeken

Wanneer u de algemene pagina van Fujifilm camera accu’s ziet, ziet u vijf modellen staan. Het kan zijn dat u een Fujifilm camera heeft uit een andere serie dan u in eerste instantie ziet op deze pagina. Als dat het geval is, dan kunt u ook de juiste accu voor uw camera vinden door te zoeken op apparaat.

 

Ook is een compatibele 123accu huismerk accu te vinden door te zoeken op accunummer. U kunt dit nummer op verschillende manieren vinden. Over het algemeen staat het nummer altijd op de onderkant of achterkant van de accu zelf. Indien dat niet het geval is, kunt u kijken in de handleiding die in de verpakking zit of op de verpakking zelf. Mocht u het ook daar niet kunnen vinden, dan zou u eventueel de fabrikant kunnen bellen. Vervolgens kunt u uw accunummer opzoeken in de lijst.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan de accucapaciteit (mAh) groter zijn dan de originele accu?

Dat kan. In tegenstelling tot voltage, maakt een verschil in capaciteit niet uit. Hoe groter de capaciteit, hoe langer de levensduur van uw apparaat.

Welke lens voor Fujifilm camera?

De lenzen van Fujifilm kun je opsplitsen in twee soorten: de XF en XC lenzen. XF lenzen hebben vaak een metalen behuizing en beschikken meestal over een groter diafragma. De XC lenzen zijn compact en over het algemeen goedkoper en eenvoudiger.

Waar moet ik op letten bij het vervangen van een camera accu?

De vorm, capaciteit en spanning. De vorm en afmetingen van een nieuwe accu moet hetzelfde zijn als uw huidige accu. De accu capaciteit is ook belangrijk. Hoe hoger de capaciteit, des te langer u met uw apparaat kunt werken. Tot slot is de voltage heel belangrijk om naar te kijken. Als deze te hoog of te laag is voor uw camera, kan uw camera ernstig beschadigd worden.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor tips om uw accuduur te verlengen, bekijk dan onze blog over het verlengen van de accuduur.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten