123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Samsung

Accu kopen voor uw Samsung camera?

Bij ons vindt u accu’s voor verschillende Samsung camera’s. Bestel uw voordelige huismerk accu via de onderstaande modellen of zoek de juiste accu voor uw model op via zoeken op apparaat of accunummer.

Toon meer Samsung camera accu's of zoek op het accunummer.

Samsung

Bestel voordelig uw Samsung camera online

Op onze webshop vindt u zowel enkele originele Samsung camera accu’s als 123accu huismerk accu’s. Deze zijn goedkoper dan de originele zonder verschil in kwaliteit. We adviseren om altijd een extra accu bij u te hebben, zodat uw Samsung camera niet uitvalt wanneer u foto’s aan het maken bent.

Samsung compactcamera en systeemcamera accu’s

Samsung biedt verschillende soorten camera’s aan, zoals onder andere compactcamera’s en systeemcamera’s. Deze twee camera’s zijn opgesplitst in twee lijnen: de WB lijn (compactcamera) en de NX lijn (systeemcamera). De WB lijn bestaat uit compactcamera’s variërend van simpele instapmodellen voor beginners tot professionele camera’s. De NX lijn bestaat uit de systeemcamera’s van Samsung. Deze camera’s staan bekend om de draadloze WiFi-verbindingen. Met deze camera kunt u foto’s doorsturen naar uw smartphone. Verder verkoopt Samsung ook nog spiegelreflexcamera’s.

 

De Samsung camera accu’s komen met accuspanningen, vanaf 3.7V tot 7.6V. Verder beschikken de accu’s over capaciteiten vanaf 600 mAh tot 2000 mAh.

 

Als voorbeeld staan hieronder enkele voorbeelden van Samsung camera’s met voordelige accu’s uit ons assortiment.

 
Samsung camera Compatibele huismerk accu's Spanning (V) Capaciteit (mAh)
Samsung NX200 Samsung BP-1030

ED-BP1030
7.4V 800 mAh
Sansung WB5000 Samsung SLB-11A  3.7V 1050 mAh
Samsung L110 Samsung SLB-10A

Samsung SLB-10A (originele accu)
3.7V 1050 mAh
 

Iets wat vaak terugkomt bij 123accu is dat onze huismerk accu’s evenveel of over zelfs meer capaciteiten beschikken dan de originele, terwijl ze een stuk voordeliger zijn. Een voorbeeld is bovenstaande twee accu’s die wij verkopen en compatibel zijn voor de Samsung L110. Het enige verschil is dat de huismerk accu ongeveer €17 goedkoper is. Verder zijn ze kwalitatief gelijkwaardig aan elkaar.

Samsung camera accu zoeken

Wanneer u op de algemene pagina van Samsung camera accu’s bent, ziet u 10 verschillende modellen staan. Het kan zijn dat uw Samsung camera hier niet tussen staat. Als dat het geval is, dan kunt u ook de juiste accu voor uw camera vinden door te zoeken op apparaat. Hier ziet u verschillende Samsung modellen die zijn onderverdeeld per lijn/serie. Ook is een compatibele Samsung camera accu te vinden door te zoeken op accunummer. U kunt uw accunummer vinden op de onderkant of achterkant van de accu zelf en vervolgens kunt u die opzoeken in de lijst. Ook is dit nummer te vinden in de meegeleverde handleiding.

Waar op letten bij aanschaf Samsung digitale camera

Dit verschilt uiteraard per persoon. Iedereen heeft zijn/haar eigen voorwaardes, wensen en eisen. Maar toch zijn er een aantal factoren waar u op kunt letten bij het aanschaffen van een digitale camera. Hieronder noemen wij er een paar voor u op.

  • Allereerst is het belangrijk om te weten of u een compactcamera, spiegelreflex- of een systeemcamera wilt. Zoek online de voordelen en nadelen op en vergelijk ze met elkaar;
  • De hoeveelheid megapixels. Dit is afhankelijk van wat u van plan bent met uw camera en foto's;
  • Ook is het formaat van de camera belangrijk. Wilt u een kleine compactcamera die makkelijk mee te nemen is in uw broekzak, of wilt u een grote camera in uw handen hebben tijdens het schieten van plaatjes;
  • In het geval van een compactcamera is het handig om te kijken naar de zoom. Ook dit ligt aan wat voor foto's u wenst te maken. Indien u foto's wilt maken van de natuur en dieren, dan is het raadzaam om een camera te kopen met veel zoom;
  • De lenzen. Voor bijvoorbeeld portretfotografie zijn lenzen met een kleine diafragma ideaal. Maar als u aan landschapsfotografie doet, zou u eens kunnen kijken naar lenzen met een groothoek.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat voor batterijtype kan ik het best gebruiken voor mijn camera?

De meest voorkomende zijn Lithium-ion (Li-ion). Deze hebben bijvoorbeeld geen last van het geheugen-effect (luie accu). Daarnaast hebben Li-ion accu’s een zeer geringe zelfontlading en een hoge energiedichtheid.

Hoe plaats ik de batterij en geheugenkaart in mijn Samsung camera?

Dit is eenvoudig te doen. Open de batterij cover aan de onderkant van de camera. Plaats vervolgens de geheugenkaart in de camera met de goudkleurige contactpunten naar boven. Voor de accu geldt dat deze met het Samsung logo naar boven in de camera geplaatst moet worden.
 

Voor tips voor uw accuduur kunt u onze blog over het verlengen van de accuduur lezen. Heeft u nog vragen na het lezen van deze tekst? Neem dan gerust contact op met de klantenservice, zij helpen u graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten