123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Drone opladers

Drone opladers kopen?

Bestel voordelig drone opladers voor onder andere DJI en Parrot drones. Bij ons vindt u zowel originele als 123accu huismerk drone opladers. Deze laatste zijn kwaliteit gelijkwaardig aan de originele opladers, maar een stuk voordeliger. Vandaag besteld is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig drone opladers

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan drone opladers voor onder andere drones van merken zoals DJI en Parrot. Met een ruime keuze aan verschillende soorten opladers, verzekeren wij u dat er altijd een geschikte accu voor u tussen zit. Lees hieronder meer over ons assortiment of bekijk hierboven de drone opladers.

Ons assortiment drone opladers

Wij verkopen drone opladers voor zowel DJI drones als Parrot drones. Wij verkopen voor beide drones een breed scala aan opladers. Hieronder lichten we dit verder voor u toe.

DJI drone opladers

Hier verkopen wij zowel originele DJI drone opladers als 123accu huismerk opladers. In ons assortiment vindt u onder andere drone autoladers, zodat u onderweg in de auto uw drone kunt opladen. Deze oplader kan één accu per keer opladen.

 

Verder verkopen wij ook opladers die meerdere accu’s tegelijkertijd kunnen opladen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld een originele DJI Matrice 600 Multi Lader die is voorzien van 6 oplaadpunten, waardoor u meerdere accu’s tegelijkertijd kunt opladen voor de DJI Matrice drone.

 

Verder vindt u in het assortiment DJI drone opladers nog andere opladers die meerdere drone accu’s tegelijkertijd kunnen opladen en in sommige gevallen ook uw telefoon of andere devices kunnen opladen.

Parrot drone opladers

In ons assortiment Parrot drone opladers vindt u ook enkele opladers van ons huismerk. Zo verkopen wij voorbeeld een oplader met een Parrot drone accu voor de Parrot AR Drone 2. Verder vindt u hier ook nog twee andere opladers, waarvan één hiervan drie accu’s tegelijkertijd kan opladen. Hierdoor zorgt u ervoor dat u altijd met een of meerdere volle accu’s op pad gaat.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe laad ik een drone veilig op?

Er zijn een aantal belangrijke aspecten om rekening mee te houden om uw drone veilig op te laden. Laad een drone bijvoorbeeld het liefst op in een omgeving op kamertemperatuur. De ideale temperatuur voor uw specifieke batterij staat ook in de handleiding. Laad de batterij verder niet direct na uw vlucht op.

Hoe lang duurt het om een drone op te laden?

Over het algemeen duurt dit tussen de 1 en 2 uur, mits dit gebeurt in de juiste omstandigheden. Denk hierbij aan de omgevingstemperatuur tijdens het opladen. Wanneer het heel warm of koud is, zal dit invloed hebben op de oplaadtijd. Raadpleeg uw handleiding voor de ideale omgevingstemperatuur.

Kan ik met een drone in de regen vliegen?

Dit is erg afhankelijk van uw drone. Veel drones zijn niet waterdicht en daarom wordt het dus afgeraden om met uw drone te gaan vliegen in de regen. De drone is ook minder goed bestuurbaar in de regen, omdat de regen de sensoren in de weg zit.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment drone opladers of over iets anders? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.