123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Makita grastrimmer accu

De goedkoopste Makita grastrimmer accu’s bij 123accu

Bestel voordelig een Makita grastrimmer accu en werk uw gazon weer netjes bij. Met een grastrimmer kunt u eenvoudig bij de randen van uw gazon komen, zodat ook dit er weer strak uit gaat zien. Met de accu’s in ons assortiment voor uw Makita accu grastrimmer, kunt u eenvoudig en flexibel aan de slag gaan in uw tuin. Voor grote tuinen/gazons kunt u een extra accu bij bestellen, zodat u niet tussentijds hoeft op te laden. Bestel vandaag nog een 12 V, 14.4 V of een 18 V Makita grastrimmer accu en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

1 - 0 van 0

Bestel goedkoop een Makita grastrimmer accu

Bekijk op deze pagina ons assortiment Makita grastrimmer accu’s. Kies hier uit een 12 V CXT, 14,4 V LXT of een 18 V LXT accu. Heeft u een grote tuin of een groot gazon? Dan raden wij aan om een extra accu bij te bestellen. Wanneer uw accu leeg is, kunt u deze direct vervangen met een andere opgeladen accu. U hoeft dan dus niet meer tussentijds op te laden. Lees hieronder meer over onze Makita grastrimmer accu’s of bekijk hierboven direct de accu-serie die u zoekt.

Soorten Makita grastrimmer accu’s in ons assortiment

Bij ons vindt u verschillende Makita grastrimmer accu-series, namelijk 12 V CXT, 14.4 LXT en 18 V LXT accu’s. Hieronder lichten we ons assortiment per serie voor u toe.

Makita 12 V CXT grastrimmer accu

U heeft hier de keuze uit 123accu huismerk accu’s voor uw Makita grastrimmer. Deze 12 V CXT accu’s zijn overigens niet alleen te gebruiken voor een Makita grastrimmer, maar ook voor alle andere elektrische gereedschappen van Makita die behoren tot de 12 V én 10.8 V CXT-series. Doordat deze accu’s uitwisselbaar zijn met andere 12 V en 10.8 V gereedschappen, hoeft u niet voor elk apparaat een andere accu te kopen. Hiermee bespaart u op lange termijn geld en bevordert u het gebruiksgemak.

 

Kies uit losse accu’s of een starterset met accu én lader. Deze accu’s hebben een capaciteit van 1,5 Ah, 2,5 Ah, 4 Ah of 5 Ah. Ook kunt u hier terecht voor losse compatibele (snel)laders van ons 123accu huismerk of van Makita zelf.

 

Bovendien vindt u bij ons ook een accu combilader. Deze kan zowel 10.8 V en 12 V CXT als 14.4 V en 18 V LXT accu’s opladen. Met dit assortiment kunt u onder andere de Makita UR001D grastrimmer van stroom voorzien.

Makita 14.4 V LXT grastrimmer accu

Gebruik onze 14.4 LXT Makita grastrimmer accu’s niet alleen voor uw grastrimmer, maar ook voor alle andere 14.4 V LXT elektrisch gereedschap van Makita. Hierdoor kunt u dezelfde accu gebruiken voor diverse gereedschappen, waardoor u niet voor elk gereedschap een nieuwe accu hoeft te kopen.

 

De accu’s met 2, 3, 4 en 6 Ah zijn los te kopen, maar ook in vorm van een startset, waardoor u ook een compatibele lader heeft. Uiteraard kunt u in dit assortiment ook de (duo)laders los bij kopen.

Makita 18 V LXT grastrimmer accu

In ons assortiment Makita grastrimmer accu 18 V kunt u kiezen uit losse accu’s, losse laders of een startset waarmee u een accu én lader kunt kopen. Hiermee bespaart u geld in vergelijking met het los kopen van een accu en lader. Deze accu’s hebben een capaciteit oplopend van 3 tot 6 Ah.

 

U kunt de Makita 18 V LXT grastrimmer accu’s in ons assortiment gebruiken voor alle andere 18 V LXT-systemen. Ze zijn bovendien geschikt voor meerdere Makita grastrimmers, zoals de Makita DUR181Z, DUR189, DUR190, DUR191, DUR192, DUR193 en DUR194.

Makita grastrimmer accutips

In ons assortiment vindt u verschillende Li-ion accu’s van zowel Makita als van ons 123accu huismerk. Vanuit Makita zijn er een aantal algemene tips met betrekking tot uw Makita accu. Zo raden ze aan om vóór het eerste gebruik, de accu eerst volledig op te laden. Daarnaast wordt er bij regelmatig gebruik geadviseerd om het op te laden bij temperaturen van tussen de 10 en 40 °C. Belangrijk is ook om de accu, indien deze vlak ervoor nog gebruikt is, eerst af te laten koelen voordat u deze oplaadt.

 

Daarnaast adviseert Makita om een Li-ion accu altijd gedeeltelijk opgeladen (+/- 80%) op te bergen wanneer u deze langer dan 6 maanden niet gaat gebruiken. Om het half jaar dient u de accu dus weer even op te laden tot ongeveer 80%.

 

Een paar overige tips vanuit Makita zijn:

  • Vermijd blootstelling aan water en vocht.
  • Laad uw accu binnen op, dit is beter voor de accu en lader.
  • Gebruik de accu zoveel mogelijk.
  • Sluit de acculader niet aan op een transformator, dynamo of gelijkstroombron. Hierdoor kan de voeding van uw oplader kapot gaan.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke accu voor mijn Makita grastrimmer?

Dit ligt aan uw Makita grastrimmer. Tot welke serie behoort deze? Een 12 V CXT grastrimmer dient op een 12 V CXT accu te werken, een 14.4 V LXT gereedschap op een 14.4 V LXT accu en een 18 V LXT trimmer op een 18 V LXT accu. Het is belangrijk dat u niet een accu met een hogere of lagere spanning gebruikt. Dit is schadelijk voor zowel uw apparaat als accu.

Kan een 18 V grastrimmer accu op 14.4 V Makita gereedschap?

Nee, dit is niet mogelijk. Fysiek past deze accu niet in een 14.4 V apparaat van Makita. Bovendien, als het wel fysiek mogelijk zou zijn, kan dit schadelijk zijn voor uw accu en gereedschap.

Wat zijn de Makita CXT en LXT-series?

LXT staat voor Lithium-ion eXtreme Technology. Dit soort Li-ion accu’s onderscheiden zich onder andere in hun korte laadtijd en krachtige prestaties. CXT staat voor Compact eXtreme Technology. Dit zijn 10.8 V accu’s die zich onderscheiden door hun compactheid en lichte gewicht. Deze accu’s worden gebruikt bij kleinere oppervlaktes.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Makita grastrimmer accu’s of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.