123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Black + Decker grastrimmer accu

De goedkoopste Black en Decker grastrimmer accu’s bij 123accu

Bestel hieronder voordelig een Black en Decker grastrimmer accu. Kies uit de 18 V of 36 V accu’s van ons huismerk of van Black en Decker zelf. Met onze huismerk accu’s zorgt u voor een voordeligere, maar kwalitatief gelijkwaardige oplossing wanneer uw huidige accu aan vervanging toe is. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig een Black en Decker grastrimmer accu

Op deze pagina vindt u onze 18 V en 36 V Black en Decker grastrimmer accu’s. De 18 V accu’s zijn ook geschikt voor 20 V Black en Decker machines en de 36 V accu’s ook voor de 40 V Max machines. Lees hieronder meer over de accu’s in ons assortiment of bekijk hierboven direct de soort accu’s die u zoekt.

Ons assortiment Black en Decker grastrimmer accu’s

Wij verkopen accu’s voor twee verschillende Black en Decker grastrimmers series, namelijk de 18 V en 36 V-series. Al deze accu’s zijn Li-ion accu’s, waardoor deze beveiligd zijn tegen overladen en kortsluiting en geen last hebben van het geheugen-effect (luie accu). Daarnaast beschikken deze accu’s over enkele andere eigenschappen. Deze worden hieronder per serie verder toegelicht.

Black en Decker 18 V grastrimmer accu

Een groot voordeel van de 18 V Black en Decker grastrimmer accu’s in ons assortiment, is dat deze ook te gebruiken zijn voor 20 V machines van Black en Decker. Hierdoor kunt u ze in meerdere soorten apparaten gebruiken, waardoor u niet voor elk apparaat een nieuwe losse accu dient aan te schaffen.

 

U kunt kiezen uit verschillende capaciteiten. Ga voor 1,5 Ah, 2 Ah, 4 Ah of 5 Ah. Ook vindt u in ons assortiment 18 V accu’s en (snel)laders voor uw Black & Decker grastrimmer accu.

 

Onze accu’s kunt u voor diverse Black en Decker grastrimmers gebruiken. Een paar voorbeelden hiervan zijn de Back + Decker accu grastrimmer STC1820CM, ST1823B, STC1850EPC, STC1840PC en STC1820PC.

Black en Decker 36 V grastrimmer accu

Ook geldt voor de 36 V accu’s dat deze uitwisselbaar zijn, in dit geval met 40 V Max machines van Black en Decker. Hierdoor hoeft u ook voor deze apparaten geen accu’s extra of apart aan te schaffen.

 

Kies voor een accu met een capaciteit van 1,5 of 2 Ah van ons 123accu huismerk of van Black & Decker zelf. U vindt hier naast accu’s ook laders.

De 36 V Black en Decker accu’s in ons assortiment kunnen gebruikt worden voor meerdere grastrimmers. Enkele van deze grastrimmers zijn de Black + Decker BCSTA536B en BCSTA536L1.

Correct omgaan met uw Black en Decker grastrimmer accu

Het is belangrijk dat u goed omgaat met uw accu, zodat u hier zo lang mogelijk gebruik van kunt maken. Dit heeft betrekking op zowel het gebruiken als het opladen en bewaren van uw grastrimmer accu. Enkele tips hiervoor zijn:

  • Gebruik de juiste acculader.
  • Laat de accu niet onnodig lang in de lader zitten.
  • Haal de accu uit de grastrimmer als u deze voor langere periode niet gaat gebruiken.
  • Bewaar de accu op een schone, droge en koele plek zonder (extreme) temperatuurverschillen.
  • Berg accu’s gescheiden van elkaar op.
  • Houd de contacten van de accu, lader en gereedschap in goede staat om oxidatie te voorkomen.
  • Laad de accu vóór het eerste gebruik eerst volledig op.
  • Gebruik en laad uw grastrimmer accu op bij normale temperaturen (10 - 40 °C).
  • Laat uw Li-ion grastrimmer accu niet te vaak volledig leeglopen. Laad deze dus bijvoorbeeld op wanneer deze nog 5 - 10% elektrische lading heeft.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe berg ik mijn Black en Decker grastrimmer op?

Het is belangrijk om de grastrimmer accu op te bergen in een schone omgeving die beschermd is tegen vocht en temperatuurwisselingen. Bewaar de accu daarnaast gescheiden van de grastrimmer en andere accu’s op.

Waar koop ik Black en Decker grastrimmer accu’s?

Deze koopt u voordelig bij 123accu.nl. Hier vindt u 18 V en 36 V accu’s. De 18 V accu’s zijn ook uitwisselbaar met 20 V Black en Decker machines en de 36 V accu’s ook met 40 V machines van Black en Decker.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment Black en Decker grastrimmer accu’s? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.