123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Bosch grastrimmer accu

De goedkoopste Bosch grastrimmer accu’s bij 123accu

Bestel voordelig een nieuwe accu voor uw Bosch grastrimmer. Bij ons vindt u 12 V, 18 V en 36 V accu’s van zowel Bosch als ons huismerk. Zorg ervoor dat uw grastrimmer weer een tijd mee kan en koop bij ons een nieuwe of extra accu voor grotere klussen, zodat u niet tussentijds hoeft op te laden. Vandaag voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Goedkoop een Bosch grastrimmer accu kopen

Bekijk op deze pagina ons assortiment Bosch grastrimmer accu’s. Bij ons vindt u kwalitatieve accu’s van zowel Bosch als ons huismerk. Met deze accu’s bent u verzekerd van lang plezier van uw grastrimmer. Vanwege ons ruime assortiment zit er voor iedereen wel wat geschikts tussen. U kunt bij ons namelijk terecht voor de 12 V, 18 V en 36 V grastrimmers. Bovendien verschillen onze accu’s in deze series onderling van capaciteiten. Of u nu een kleinere klus of een grotere klus heeft, bij ons vindt u altijd iets geschikts voor uw situatie. U kunt er ook voor kiezen om een extra accu aan te schaffen. Met 2 accu's kunt u namelijk een grote klus in één keer afmaken, in plaats van tussendoor de accu op te moeten laden. Lees hieronder meer over onder andere ons assortiment of bekijk hierboven direct het assortiment waar u naar op zoek bent.

Bosch grastrimmer accu’s: ons assortiment

Ons assortiment grastrimmer accu’s is op te delen in drie series, namelijk de 12 V, 18 V en 36 V-serie. Deze zijn dus geschikt voor grastrimmers die dezelfde hoeveelheid spanning vereisen. Ook zijn de accu’s in ons assortiment te gebruiken voor andere soorten gereedschappen van Bosch. Dat leggen we hieronder per accu-serie verder voor u uit.

Bosch 12 V grastrimmer accu

Onze 12 V grastrimmer accu’s zorgen ervoor dat uw grastrimmer (weer) optimaal presteert. Kies hier voor een originele Bosch accu of voor onze huismerk accu die kwalitatief gelijkwaardig is, maar wel voordeliger. U heeft verder de keuze uit een capaciteit van 1,5 Ah en 2,5 Ah Bovendien vindt u hier ook nog acculaders.

 

De 12 V accu’s in ons assortiment zijn daarnaast niet alleen te gebruiken voor de 12 V grastrimmer, ook kunnen deze accu’s gebruikt worden voor alle andere 10,8 V en 12 V elektrische gereedschappen uit de Bosch Power For All-lijn.

Bosch 18 V grastrimmer accu

Wat betreft ons assortiment 18 V grastrimmer accu’s, verkopen wij ook originele Bosch en 123accu huismerk accu’s. U kunt hier kiezen uit een accu met 2 Ah, 2,5 Ah, 3 Ah, 4 Ah, 5 Ah of 6 Ah. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid aan om in plaats van een losse accu te kopen, te kiezen tussen diverse startersets. Deze startersets bestaan uit 1 accu met lader of 2 accu’s met lader. De startersets met 2 accu’s en een lader onderscheiden zich onderling nog in de soort accu’s die u bij de set krijgt. Bij de ene set krijgt u twee dezelfde accu’s en bij de andere sets krijgt u twee verschillende soorten accu’s. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om naast een losse accu, de lader ook los bij te bestellen.

 

Daarnaast zijn de 18 V accu’s snel opgeladen. Afhankelijk van de accu zelf, zijn ze al 100% opgeladen binnen 60 tot 130 minuten.

 

Net zoals de 12 V accu’s, zijn ook de 18 V grastrimmer accu’s uitwisselbaar met andere machines. In dit geval kunt u ze gebruiken voor alle 18 V elektrische gereedschappen uit de Bosch Power For All-lijn.

 

De Bosch 18 V accu’s in ons assortiment zijn te gebruiken voor diverse Bosch accu grastrimmers, zoals Bosch Universal GrassCut 18V-23-450, Universal GrassCut 18V-26-500, Easy GrassCut 18V-26, Easy GrassCut 18V-230, Universal GrassCut 18V-260 en Universal GrassCut 18V-26.

Bosch 36 V grastrimmer accu

Tot slot vindt u bij ons ook nog de 36 V Bosch grastrimmer accu’s. Deze beschikken over uiteenlopende eigenschappen. Zo kunt u kiezen voor een accu met de volgende capaciteiten: 2, 3, 4 of 5 Ah. Dat komt neer op een vermogenscapaciteit van 216 Wh, 108 Wh, 144 Wh of 180 Wh.

 

De 36 V grastrimmer accu’s zijn uitwisselbaar en kunnen ook gebruikt worden in combinatie met alle Power For All 36 V elektrische gereedschappen. Hierdoor hoeft u niet voor elk apparaat een nieuwe of andere accu te kopen.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik een grastrimmer accu?

Grastrimmer accu’s koopt u voordelig bij 123accu.nl. Bij ons kunt u terecht voor 12 V, 18 V en 36 V grastrimmer accu’s van Bosch zelf of van ons huismerk. Bestel vandaag nog en krijg uw nieuwe accu morgen al thuisbezorgd.

Hoe gebruik ik mijn Bosch grastrimmer accu na het opbergen in de winter?

Het is belangrijk dat de accu als eerst op kamertemperatuur komt. Leg de accu daarom eerst enkele uren binnen. Dit is zodat de accu niet schrikt. Vervolgens raden we aan om de accu eerst volledig op te laden en daarna pas te gebruiken.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment Bosch grastrimmer accu’s of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.