123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Greenworks grastrimmer accu

De goedkoopste Greenworks grastrimmer accu’s bij 123accu

Bestel voordelig een Greenworks grastrimmer accu met een spanning van 24 V, 40 V, 60 V en 80 V. Wij bieden een ruim assortiment aan met accu’s van zowel Greenworks als van ons huismerk die beschikken over diverse capaciteiten. Zo zit er voor iedereen iets geschikts tussen. Bestel vandaag nog voor 23:59 uur en u krijgt het morgen al thuisbezorgd.

1 - 0 van 0

Voordelig een Greenworks grastrimmer accu kopen

Op deze pagina vindt u diverse accu-series voor uw Greenworks grastrimmer, zoals de 24 V, 40 V, 60 V en 80 V. Wij verkopen originele Greenworks accu’s, maar ook van ons huismerk. Deze beschikken over verschillende eigenschappen en capaciteiten en zijn ook verkrijgbaar in startersets. Hiermee kunt u voor een voordeligere prijs een accu én acculader kopen. Ook kunt u bij ons terecht voor alleen de laders. Lees hieronder meer over de Greenworks grastrimmer accu’s in ons assortiment of klik hierboven direct op de serie die u zoekt.

Soorten Greenworks grastrimmer accu’s: ons assortiment

Met ons ruime assortiment aan Greenworks grastrimmer accu’s zit er voor iedereen wat geschikts tussen. U kunt bij ons terecht voor verschillende accu-series, namelijk:

  • Greenworks 24 V grastrimmer accu: kies hier uit enkele accu’s of ga voor een starterset. Met een starterset ontvangt u een Greenworks accu met bijbehorende lader. U kunt er ook voor kiezen om alleen de lader los te bestellen. Deze accu’s zijn toepasbaar op alle 24 V elektrische gereedschappen van Greenworks. Ga voor capaciteiten vanaf 2 Ah tot en met 5 Ah.
  • Greenworks 40 V grastrimmer accu: gebruik deze accu’s niet alleen voor uw grastrimmer, maar ook voor alle andere 40 V draadloze Greenworks gereedschappen. Ze lopen in capaciteiten op van 2 tot 5 Ah. Ook hier kunt u gaan voor een losse accu, een starterset of een losse lader. De accu’s zijn 100% opgeladen binnen 60 tot 100 minuten.
  • Greenworks 60 V grastrimmer accu: de 60 V Greenworks grastrimmer accu’s in ons assortiment zijn ook compatibel met de Greenworks Pro 60 V en DigiPro 60 V accu’s en kunnen gebruikt worden voor meerdere tuinmachines. U kunt hier kiezen voor capaciteiten vanaf 3, 4 of 5 Ah. Daarnaast zijn ze voorzien van vier led-indicatoren, waarmee u het laadniveau makkelijk kunt controleren.
  • Greenworks 80 V grastrimmer accu: gebruik de 80 V Greenworks grastrimmer accu’s ook voor andere tuinmachines. Ze zijn namelijk compatibel met de Greenworks Pro 80 V en DigiPro 80 V accu’s. Dankzij het viertal led-indicatoren controleert u eenvoudig het laadniveau. Kies verder voor een capaciteit van 2, 2,5 of 4 Ah.

Voordelen 123accu huismerk accu’s voor uw Greenworks grastrimmer

In ons assortiment Greenworks grastrimmer accu’s vindt u vooral 123accu huismerk accu’s. Het is voor u dan belangrijk om te weten wat hier daadwerkelijk de voordelen van zijn, ten opzichte van de originele Greenworks accu’s. Enkele voordelen zijn:

  • Kwalitatief gelijkwaardig aan de originele Greenworks accu’s
  • Stuk goedkoper dan de originele accu’s
  • Lange levensduur
  • Uiteenlopende capaciteiten
  • 100% garantie op 123accu huismerk kwaliteitsproducten
  • Krachtige prestaties

Met bovenstaande voordelen wordt het duidelijk dat een 123accu huismerk accu voor uw Greenworks grastrimmer een goede en voordelige keuze is. Bestel vandaag nog een huismerk accu en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe bewaar ik mijn Greenworks grastrimmer accu?

U dient uw Greenworks grastrimmer accu op te bergen in een ruimte die beschermd is tegen vocht, (extreme) temperatuurwisselingen en nattigheid. Om stofophoping te voorkomen kunt u de accu het best in een afgesloten zak of doos bewaren. Doe dit wel gescheiden van andere accu’s, batterijen, gereedschappen en laders.

Hoelang gaat een Greenworks grastrimmer accu mee?

De Greenworks grastrimmer accu’s zijn Li-ion accu’s. Wanneer hier goed mee wordt omgegaan, dus correct gebruiken, bewaren en opladen, kan de accu tot ongeveer 4 jaar lang meegaan. Gebruik de accu bijvoorbeeld niet in direct zonlicht en laadt en berg het op in temperaturen van 10 – 40 °C.

Kan ik mijn Greenworks grastrimmer accu ook voor andere apparaten gebruiken?

Ja, dit kan. Zo kunnen de 24 V accu’s in ons assortiment gebruikt worden voor alle 24 V draadloze Greenworks gereedschappen, de 40 V accu’s voor alle draadloze 40 V Greenworks machines, de 60 V accu’s voor Greenworks Pro 60 V en DigiPro 60 V apparaten en de 80 V accu’s voor Greenworks Pro 80 V en DigiPro 80 V gereedschappen.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment Greenworks grastrimmer accu’s of komt u ergens niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.