123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Boren

Online uw boren kopen?

Bij 123accu.nl bestelt u al uw boren van KWB en bijbehorende accessoires. In ons assortiment vindt u hout boren, steen boren, metaal boren, SDS boren en borensets van verschillende lengtes, diameters en materialen. Daarnaast verkopen wij accessoires als instelringen en stofvangers.

1 - 0 van 0

Bestel online uw boren bij 123accu.nl

Boren kopen?

De boren die u in ons assortiment vindt zijn niet alleen van hoge kwaliteit maar ook energiezuinig. Dat komt door de speciale ontwerpen die bij KWB boren worden toegepast. Deze zorgen ervoor dat de boren een stuk minder energie nodig hebben om hetzelfde resultaat te bereiken als soortgelijke boren van andere merken.

Wat voor boren bestelt u bij 123accu.nl?

Bij 123accu.nl koopt u boren voor alle gangbare materialen. Spiraalboren voor verschillende hout-, steen- en metaalsoorten, forstnerboren voor hout, en slagboren met SDS-verbinding voor hamerboren. Daarnaast verkopen wij boren van verschillende lengtes en diameters. Deze zitten in kleine en grote sets, zodat u altijd de flexibiliteit heeft om verschillende klussen aan te kunnen.

Houtboren

In ons assortiment vindt u twee soorten houtboor. De houtspiraalboor en de forstnerboor. De houtspiraalboor is de standaard houtboor. Deze is voorzien van een centreerpunt en van voorsnijders. Deze zorgen er samen voor dat er eerst met een lagere snelheid een voorzichtig begin gemaakt kan worden, waarna er mooi recht en stabiel op hogere snelheid geboord kan worden. De forstnerboor wordt ook wel de cilinderboor genoemd. Dit type boor wordt gebruik om ondiepe gaten met een grotere diameter uit te boren. Zo worden onder andere uitsparingen gemaakt in de deuren van kleding- en keukenkasten om zo de scharnieren te kunnen plaatsen.

 

U bestelt bij ons ook instelringen. Dit zijn begrenzers voor de boordiepte, waardoor deze niet meer trapsgewijs hoeft te worden ingesteld. Zo kan er bijvoorbeeld makkelijker voorgeboord kan worden.

Steenboren

Boren voor verschillen type steen. Wij verkopen steenboren voor zachte steensoorten en materialen als kalksteen en metselwerk, en steenboren voor hardere steensoorten en materialen als beton en natuursteen. Bij de hardere steensoorten is het van belang om voorzichtiger te werk te gaan, om barsten en scheuren te voorkomen. Beide type boren hebben een punt die versterkt is met hardmetaal of ander soort hard materiaal. Denk hierbij aan wolfraam of diamant. Deze steenboren zijn geschikt voor een klopboormachine.

 

Wij verkopen ook stofvangers. Dit zijn conische houders die om de basis van de boor passen. Hier wordt het gruis en stof in verzameld dat bij het boren van steen los komt. Zo houdt u makkelijk de ruimte waarin u werkt schoon.

Metaalboren

Alle metaalspiraalboren in ons assortiment zijn hoge kwaliteit HSS-boren Deze high speed steel boren zijn een stuk sterker en robuuster dan de reguliere metaalboren en slijten minder snel. Om slijtage verder te verminderen kan het bij het boren in sommige soorten metaal gunstig zijn om een koelvloeistof te gebruiken om zo de temperatuur bij het boren laag te houden, vooral bij hardere metalen.

SDS boren

Dit zijn speciale boren oorspronkelijk ontwikkeld door Bosch. SDS staat voor Special Direct System en is een kliksysteem voor boren en beitels. Dit kliksysteem zorgt ervoor dat boren en beitels zonder gebruik van ander gereedschap snel en makkelijk verwisseld en op een machine geplaatst kunnen worden.

 

De SDS boren in ons assortiment zijn vooral hamerboren voor gebruik op een boorhamer. Deze hebben een zelfde soort werking als een klopboormachine maar hebben stuk een meer kracht. Ze gaan moeiteloos door verschillende steensoorten heen en worden vooral in de bouw gebruikt.

Borensets

Heeft u behoefte aan meerdere soorten boren of aan een groter aantal boren van dezelfde soort? Kijk dan naar onze borensets. Hier zitten vaak niet alleen boren in, maar ook accessoires en de benodigde hulpstukken om deze vast te zetten. De borensets zitten in stevige kunststof opbergdozen.


Heeft u vragen over onze boren, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.