123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Sony

1 - 0 van 0

Sony

Koop online accu’s voor Sony game- en multimedia-apparaten

Op deze pagina vindt u ons assortiment accu’s en accessoires voor controllers en consoles van Sony. Sony is vooral bekend als maker van de verschillende iteraties van de Playstation, samen met de Xbox van Microsoft een van de twee meest gebruikte consoles. Voor de controllers van de Playstation verkopen wij diverse accu’s en battery packs.

 

Daarnaast hebben wij ook voor diverse handheld spelcomputers van Sony, zoals de Sony Playstation PSP en de Sony Playstation Vita, geschikte accu’s. Deze zijn zowel van ons 123accu-huismerk als origineel van Sony.

Wanneer moet u de accu van uw Playstation controller vervangen?

Een defecte of beschadigde accu kan tot diverse problemen leiden voor de Playstation controller. Reageert de controller helemaal niet meer? Dan is de accu naar alle waarschijnlijkheid defect. Reageren de toetsen soms niet, of laat de force feedback (het trillen van de controller) het afweten? Dan kan het zijn dat de accu beschadigd of verouderd is.
 

Als een accu ouder wordt, wordt het proces waarbij de chemische materialen in de accu worden omgezet steeds minder efficiënt. Hierdoor geeft een accu niet alleen naar verloop van tijd minder stroom af, maar loopt deze ook sneller leeg. Dit kan bij elke accu gebeuren, zeker als u de console regelmatig gebruikt. Vooral als u een accu meer dan een jaar of 3 gebruikt kan het de moeite waard zijn om naar een vervangende accu te kijken.

Waarom is het verstandig een extra Playstation console accu te kopen?

Voor de handheld spelcomputers van Sony, zoals de Playstation PSP en de Playstation Vita, kan het erg handig zijn om een extra accu aan te schaffen. Wanneer u op reis bent of simpelweg zonder pauze wilt gamen, dan kunt u snel en eenvoudig de accu verwisselen met een reserve accu van 123accu.nl.
 

Ook bent u met een reserve accu voorbereid voor eventuele accuproblemen in de toekomst. Wanneer de huidige accu van uw Playstation controller of handheld spelcomputer defect raakt, kunt u direct de extra accu plaatsen. Dan kunt u daarna in alle rust kijken voor nóg een extra accu, terwijl u gewoon gebruik kunt blijven maken van uw console.

Hoe vindt u de juiste accu voor uw Sony game- en multimedia-apparaat?

Het 123accu assortiment van accu’s voor Sony consoles en multimedia apparaten is op twee manieren te doorzoeken: u kunt zoeken op apparaat, of zoeken op accunummer.
 

Als u zoekt op apparaat krijgt u een overzicht te zien van de diverse Sony spelcomputers en andere devices waarvoor wij accu’s en accessoires (zoals opladers) aanbieden. Dit heeft als voordeel dat u niet exact hoeft te weten welke accu momenteel in het apparaat zit; u kunt gewoon kijken voor alle accu’s die in het apparaat passen.

 

Wilt u daarentegen liever een volwaardige vervanger, of misschien wel exact dezelfde accu voor uw Sony console? Probeer dan het zoeken op accunummer. Zo ziet u in één oogopslag alle product- en serienummers van de accu’s die wij verkopen, en bestelt u snel en eenvoudig het juiste artikel.
 

Heeft u vragen of opmerkingen over ons assortiment accu’s voor Sony game- en multimedia-apparaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.