123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Nintendo

1 - 0 van 0

Nintendo

Bestel Nintendo game- en multimedia-apparaat accu’s online

Op deze pagina vindt u de accu’s die wij aanbieden voor de game- en multimedia-apparaten van Nintendo. Nintendo staat vooral bekend om hun consoles, waaronder niet alleen de Nintendo Wii en Nintendo Switch vallen, maar bijvoorbeeld ook handheld spelcomputers zoals de Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

 

Voor deze en andere consoles verkopen wij niet alleen accu’s en battery packs, maar ook diverse accessoires, waaronder opladers. De producten in onze webshop zijn zowel van ons voordelige en hoge kwaliteit 123accu-huismerk, als origineel van Nintendo.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een extra accu voor uw Nintendo console?

Een extra accu zorgt ervoor dat u langer kunt gamen op een console, omdat wanneer de eerste accu leeg is u deze gemakkelijk kunt vervangen met een tweede accu van 123accu.nl. Dit is vooral handig voor de handheld spelcomputers, zoals de Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.
 

Wanneer een accu in gebruik is kunt u in de tussentijd de reserve accu opladen, zodat u non-stop van games op uw Nintendo console kunt genieten. En heeft u een tweede spelcomputer? Dan kunt u uiteraard ook hier de extra accu goed voor gebruiken, bijvoorbeeld als u iemand over de vloer heeft met wie u graag wilt gamen.

Wanneer is de accu of oplader van een Nintendo aan vervanging toe?

Laadt een accu niet meer goed op? Dit kan aan de accu of aan de oplader liggen. Bij 123accu.nl verkopen wij zowel accu’s als opladers, zodat u het probleem altijd kunt verhelpen, ongeacht de oorzaak.
 

De oorzaak van een laadprobleem is niet altijd snel en eenvoudig uit te sluiten. Maar als u merkt dat er behalve het opladen van de accu bijvoorbeeld ook andere problemen zijn zoals de accuduur, dan is de kans groot dat het de accu zelf is die het probleem veroorzaakt. Doet de accu het daarentegen naar behoren, dan is de kans kleiner. U kunt dit verifiëren door te proberen de accu op te laden met een tweede adapter, om te kijken of deze wel naar behoren werkt.

Hoe vindt u de juiste accu voor uw Nintendo spelcomputer?

Bij 123accu.nl vindt u eenvoudig de juiste accu of accessoire voor uw apparaat. Dit kan door te zoeken op apparaat, of door te zoeken op accunummer.
 

Het zoeken op apparaat heeft als voordeel dat u niet veel informatie nodig heeft om toch een geschikte accu voor uw Nintendo game- en multimedia-apparaat te vinden. Wanneer u deze methode gebruikt krijgt u een overzicht te zien van alle Nintendo apparaten waarvoor wij accu’s of accessoires verkopen.

 

Zoeken op accunummer daarentegen is een meer gedetailleerde manier van zoeken, waarbij u een overzicht krijgt te zien waarin alle product- en serienummers staan waaronder de accu’s in ons assortiment bekend zijn. Dit betreft zowel 123accu-huismerk accu’s als originele accu’s van Nintendo zelf. Zo is het mogelijk om snel en efficiënt een volwaardige vervanger te vinden van de huidige accu van uw apparaat.
 

Heeft u vragen of opmerkingen over ons assortiment Nintendo game- en multimedia-apparaat accu’s? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.