123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Microsoft

1 - 0 van 0

Microsoft

Koop online Microsoft game- en multimedia-apparaat accu's

Op deze pagina vindt u ons assortiment accu’s en accessoires voor de game- en multimedia-apparaten van Microsoft. Hieronder vallen diverse producten voor de controllers van Xbox consoles, waaronder van de Microsoft Xbox One, Microsoft Xbox 360 Slim, Microsoft Xbox One S en Microsoft Xbox One X.

 

Bovendien vindt u in ons assortiment niet alleen accu’s voor uw controller, maar ook diverse opladers en geschikte batterijen voor randapparatuur.

Wanneer moet u de accu van uw Xbox controller vervangen?

De accu of battery pack van de controller is aan vervanging toe wanneer deze helemaal niet meer werkt, of wanneer de accu eerder dan normaal leeg is, ondanks dat deze recent is volgeladen. Bij 123accu.nl vindt u onder andere voordelige maar hoge kwaliteit huismerk accu’s om uw huidige accu te vervangen.
 

Zodra een controller accu of battery pack snel leeg loopt is dit doorgaans een symptoom van een oude of beschadigde accu. De chemische materialen die in de accu zitten kunnen dan niet meer efficiënt worden omgezet, waardoor er minder stroom vrijkomt. Als daarentegen een controller helemaal niet meer werkt is de accu in de meeste gevallen helemaal defect. In beide gevallen is het belangrijk de accu zo snel mogelijk te vervangen, zodat u de controller weer naar behoren kunt gebruiken.

Wat zijn de voordelen van een reserve accu voor een Xbox controller?

Met een extra accu van 123accu.nl verlengt u niet alleen de speeltijd van de controller, en daarmee hoelang u plezier aan de console beleeft, maar bent u ook goed voorbereid op accu problemen in de toekomst.
 

Door een reserve accu te kopen heeft u namelijk altijd een accu achter de hand, voor het geval dat de huidige accu of battery pack van het apparaat het begeeft of niet meer naar behoren werkt. Ook is het handig een tweede accu te hebben als u meerdere controllers heeft, zodat ook uw gamepartner zonder problemen van games op de Xbox kan genieten.

Hoe vindt u de juiste accu voor uw Microsoft game- of multimedia-apparaat?

Voor het vinden van een geschikte accu kunt u bij 123accu.nl gebruikmaken van twee zoekmethodes: zoeken op apparaat en zoeken op accunummer.
 

Wanneer u zoekt op apparaat krijgt u een overzicht te zien waarin alle Microsoft game- en multimedia-apparaten staan waarvoor wij een product in het assortiment hebben, zoals een accu of een accessoire. Dit is vooral een handige manier van zoeken als u op zoek bent naar een geschikt product, zonder dat u een huidig product probeert te vervangen, of als u niet weet wat het product- of serienummer van uw huidige accu is.

 

Door te zoeken op accunummer krijgt u een overzicht waarin accunummers van compatibele 123accu-huismerk producten en originele Microsoft accu’s staan. Deze accunummers bestaan uit product- en serienummers waaronder een bepaalde accu bekend is. Let hierbij op dat een accu onder meerdere nummers bekend kan staan, waardoor één product zich onder verschillende accunummers kan bevinden. Dit is een handige zoekmethode als u op zoek bent naar een volwaardige vervanger van een huidige accu.
 

Heeft u vragen of opmerkingen over ons assortiment accu’s voor Microsoft game- en multimedia-apparaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.