123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Logitech

1 - 0 van 0

Logitech

Koop online Logitech game- en multimedia-apparaat accu’s

Op deze pagina vindt u ons assortiment accu’s voor game- en multimedia-apparaten van Logitech. Logitech heeft een uitgebreide selectie randapparatuur voor de game en multimedia wereld, waaronder headsets, speakers, toetsenborden en computermuizen. Voor deze artikelen verkopen wij accu’s van zowel ons 123accu-huismerk als van Logitech zelf. Ook verkopen wij diverse accessoires.

Wanneer dient de accu van Logitech randapparatuur vervangen te worden?

Een accu is aan vervanging toe wanneer u merkt dat een apparaat deels of helemaal niet meer werkt. Denk aan een toetsenbord waarvan sommige toetsaanslagen niet meer registreren, of een speaker waarvan het geluid hapert. Deze zaken kunnen duiden op een defecte of beschadigde accu.
 

Ook als een accu sneller dan normaal leegloopt (ondanks dat u de accu recent heeft volgeladen) duidt het er naar alle waarschijnlijkheid op dat de accu beschadigd of verouderd is. Dit heeft te maken met het chemische proces dat zich binnen een accu of batterij afspeelt, waarbij materialen worden omgezet. Wanneer een accu ouder wordt of beschadigd raakt vindt dit omzetten een stuk minder efficiënt plaats, en wordt er minder energie door de accu vrijgegeven. Het vervangen van de accu lost dit probleem op.

Hoe vindt u de juiste accu voor uw game- of multimedia-apparaat van Logitech?

Om een geschikte accu voor uw Logitech game- en multimedia-apparaat te vinden kunt u bij 123accu.nl gebruikmaken van twee zoekmethodes. U kunt ons assortiment doorzoeken aan de hand van het apparaat waarvoor u een accu zoekt, of u kunt zoeken op accunummer.
 

In ons assortiment zoeken op apparaat zorgt ervoor dat u een overzicht krijgt waarin alle Logitech game- en multimedia-apparaten zijn opgenomen waarvoor wij accu’s en/of accessoires verkopen. Zo ziet u in één oogopslag of er voor het apparaat in uw bezit producten in onze webshop zijn. Dit is vooral een handige zoekmethode als u niet exact weet wat het product- of serienummer is van de accu (of ander artikel) waarvoor u een nieuw of extra exemplaar zoekt.

 

Wanneer u zoekt op accunummer krijgt u daarentegen een overzicht te zien van alle product- en serienummers van de accu’s die wij aanbieden. Dit stelt u in staat om voor de accu die u heeft een volwaardige vervanger te vinden. Deze zijn doorgaans zowel van ons 123accu-huismerk als van het originele merk te vinden.
 

Heeft u vragen of opmerkingen over ons assortiment Logitech game- en multimedia-apparaat accu’s? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.