123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Zoek op accupositie

Fietsaccu zoeken op accupositie?

Op deze pagina kunt u ons volledige assortiment aan fietsaccu's doorzoeken, gesorteerd op accupositie. Zo ziet u gemakkelijk en snel op welke plaats op het frame een bepaalde fietsaccu gemonteerd dient te worden. Dit is vooral handig als u niet exact weet welk fietsmodel u heeft, of welke fietsaccu op dit moment op uw e-bike zit.

1 - 0 van 0

Zoek op accupositie

Vind een fietsaccu op accupositie

Hoe werkt zoeken op accupositie?

Om te zoeken op accupositie selecteert u één van de vier posities op het e-bike frame waarvoor wij accu's verkopen. Vervolgens ziet u direct welke accu's allemaal voor die accupositie ontworpen zijn. Op die manier is het bijvoorbeeld makkelijk om een alternatieve accu te vinden, zoals een compatible van een ander merk, die qua prestaties niet onderdoet voor een originele accu.

 

Interne fietsaccu's die binnenin het frame geplaatst worden, zoals bij een aantal accu's voor elektrische vouwfietsen, kunt u ook onder de relevante accupositie vinden.

 

Let op: de accupositie heeft geen betrekking op de motorpositie. Zo kan een accu die achterop de bagagedrager geplaatst is, in sommige gevallen gebruikt worden voor het aandrijven van een voorwielmotor.

Op een andere manier een fietsaccu zoeken?

Weet u het specifieke model- of typenummer van de accu die u wilt vervangen of van de accu die u wilt aanschaffen? Zoek dan op accunummer. Dan krijgt u een overzicht van alle modelnummers en typenummers die bij ons bekend zijn.

 

Weet u niet welke accu u heeft? Zoek dan op fiets. Dan ziet u een overzicht van alle fietsmerken waarvoor wij fietsaccu's in het assortiment hebben. Vervolgens kunt u per merk specificeren welk model elektrische fiets u heeft, zodat u kunt zien welke accu voor dat model geschikt is.

Accu's voor elektrische fietsen kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over het zoeken van een accu op accupositie, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.