123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Zoek op fiets

Fietsaccu zoeken op fiets?

Weet u niet precies wat voor accu u heeft? Dan is zoeken op fiets een handige methode om bij een geschikte fietsaccu uit te komen. Op deze pagina ziet u namelijk een overzicht van fietsmerken, en kunt u deze bij de volgende stap verder specificeren op model. Zo kunt u zelfs met weinig informatie toch het juiste product vinden.

1 - 0 van 0

Zoek op fiets

Vind een fietsaccu op fiets

Hoe vindt u de juiste fiets in ons overzicht?

Het eerste wat u dient te doen is het merk van uw elektrische fiets selecteren. U kunt bij ons een brede selectie aan e-bike merken vinden, waaronder merken als Batavus, Gazelle, Koga en Stella. Het merkenoverzicht is alfabetisch gesorteerd.

 

Vervolgens ziet u een overzicht van de fietsen van dat merk waarvoor wij een accu in het assortiment hebben. Als u een van deze modellen e-bikes selecteert ziet u uiteindelijk de accu's die voor die elektrische fiets geschikt zijn. Dit kan om zowel een originele als een vervangende accu gaan, ook wel compatible genoemd.

 

Let op: de namen van een aantal fietsmodellen lijkt erg op elkaar. Gazelle gebruikt bijvoorbeeld een naamtraditie van drie letters, waarbij de tweede letter de motorpositie aanduidt en de derde letter het merk. Dit kan echter verwarrend zijn bij het zoeken van een fietsmodel.

 

Op een andere manier een fietsaccu zoeken?

Weet u het specifieke model- of typenummer van de accu die u wilt vervangen of van de accu die u wilt aanschaffen? Zoek dan op accunummer. Dan krijgt u een overzicht van alle modelnummers en typenummers die bij ons bekend zijn.

 

Heeft u niet veel informatie over uw accu, maar weet u wel waar op de e-bike zich de accu bevindt? Zoek dan op accupositie. Dan kunt u zien voor welke plekken op het fietsframe wij accu's verkopen, en heeft u een startpunt voor uw zoektocht naar een nieuwe of vervangende accu.

Accu's voor elektrische fietsen kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over het zoeken van een accu op fiets, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.