123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Zoek op accunummer

Fietsaccu zoeken op accunummer?

Het zoeken op accunummer is een eenvoudige en directe manier om de juiste fietsaccu te vinden, zowel origineel als compatibel. Met deze zoekmethode krijgt u namelijk een volledig overzicht van ons assortiment, en kunt u als u het accunummer weet eenvoudig het gewilde product vinden. Al onze fietsaccu's zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen.


Snel zoeken
Uitgelichte series

Vind een fietsaccu op accunummer

Waar op de fiets vindt u het nummer van de fietsaccu?

De plek van het serie- of typenummer van de fietsaccu verschilt per accu. In veel gevallen staat het nummer in ieder geval op de accu zelf, maar u kunt deze ook geregeld vinden in de handleiding van uw elektrische fiets of, als u uw huidige fietsaccu los heeft aangeschaft, in de handleiding van de accu. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met de producent van uw e-bike of fietsaccu.

 

Hoe vindt u in ons assortiment uw fietsaccu nummer terug?

Wij hebben voor een groot aantal e-bikes accu- en typenummers in ons overzicht. Ook vindt u bij ons fietsaccu's met een grotere capaciteit, zodat u langer kunt fietsen. Staat uw accunummer er niet bij? Kijk dan voor een alternatieve fietsaccu, bijvoorbeeld door te zieken op fiets of accupositie. deze pagina ziet u een overzicht van fietsmerken waar wij accu's voor verkopen.

 

Let op: een accu kan onder meerdere accunummers bekend staan. Omdat wij zo compleet mogelijk willen zijn in onze informatievoorziening staan ook alternatieve accunummers in dit overzicht. Ook kan een accunummer op meerdere accu's slaan, bijvoorbeeld als het gaat om een originele fietsaccu en een vervangende accu; een compatibele fietsaccu van een ander merk. Let daarnaast altijd op de specificaties. Controleer behalve het serie- of typenummer ook de spanning en de afmetingen van de accu, zodat u zeker weet dat de fietsaccu die u bij ons ziet compatibel is met uw huidige fietsaccu.

 

Op een andere manier een accu voor uw elektrische fiets zoeken?

Weet u niet welke fietsaccu u heeft? Zoek dan op fiets. Dan ziet u een overzicht van alle fietsmerken waarvoor wij fietsaccu's in het assortiment hebben. Vervolgens kunt u per merk specificeren welk model elektrische fiets u heeft, zodat u kunt zijn welke accu voor dat model geschikt is.

 

Heeft u niet veel informatie over uw accu, maar weet u wel waar op de e-bike zich de accu bevindt? Zoek dan op accupositie. Dan kunt u zien voor welke plekken op het fietsframe wij accu's verkopen, en heeft u een startpunt voor uw zoektocht naar een nieuwe of vervangende accu.

Accu's voor elektrische fietsen kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over het zoeken van een accu op accunummer, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.