123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

DJI

Accu's voor DJI drones nodig?

Bij 123accu.nl koopt u de beste accu's voor uw DJI drones. In ons assortiment vindt u accu's van uiteenlopende capaciteiten voor een grote selectie drones van DJI. Met een nieuwe of reserve accu weet u zeker dat uw drone weer presteert als nieuw.

Toon meer DJI drones of zoek op het accunummer.

DJI

Bestel accu's voor DJI drones online

Wij zorgen altijd voor een ruim assortiment accu's voor DJI drones dat direct leverbaar is, en dat voor de beste prijs. Deze accu's voldoen aan de hoogste Europese kwaliteits- en veiligheidseisen en zijn dan ook zeer betrouwbaar, ook bij langdurig gebruik.

Welke soorten DJI drone accu's kunt u vinden?

De soorten accu's verschillen qua technische specificaties. In het geval van accu's voor DJI drones gaat het bij drone accu's vrijwel altijd om Li-pl accu's. Deze hebben een zeer gunstige verhouding tussen kracht en gewicht en zijn tevens bestand tegen het geheugeneffect. Het verschil zit voornamelijk in de spanning, de capaciteit en de afmetingen. Alhoewel u over het algemeen vrij bent om voor een accu met een andere capaciteit te kiezen is het belangrijk dat de spanning en de afmetingen overeenkomen met de originele accu.

 

Bij 123accu.nl vindt u verschillende accu's, zowel origineel als huismerk. Onze huismerk accu's zijn een stuk goedkoper maar leveren dezelfde prestaties, en zijn volledig compatible met dezelfde producten als de originele accu's. Zo bent u verzekerd van een groot aantal vlieguren, en dat voor een lagere prijs.

 

Ook kunt u bij 123accu.nl een aantal accessoires voor DJI drones vinden. Denk hierbij aan een landing pad of aan propellers.

De juiste accu vinden voor uw DJI drone?

Om de accu te vinden die u zoekt kunt u ons assortiment op twee manieren doorzoeken. Door te zoeken op apparaat vindt u een overzicht van de DJI drones waarvoor wij accu's verkopen, waardoor u snel kunt zien of wij aan uw wensen kunnen voldoen. Door te zoeken op accunummer vindt u een lijst van de accu's die wij verkopen. Dat is handig als u bijvoorbeeld een accu met een zelfde soort exemplaar wilt vervangen, of als u al weet welke accu u wilt hebben. In deze lijst staan ook, waar van toepassing, alternatieve accunummers. Zo weet u zeker dat als wij een accu in het assortiment hebben u deze ook daadwerkelijk kan vinden.

5 tips voor het gebruik van DJI drone accu's

Wij hebben voor u een vijftal tips op een rijtje gezet die ervoor zorgen dat u de beste ervaring uit een nieuwe drone accu kunt halen:

  1. Ga zorgvuldig met de drone accu om
  2. Laad de drone accu net voor gebruik tot 100% op
  3. Vlieg de drone accu 4 á 5 vluchten in
  4. Kalibreer de drone accu
  5. Vlieg onder de juiste omstandigheden

Voor een uitgebreide uitleg kunt u onze PDF over drone accu gebruik raadplegen.


Heeft u vragen over onze accu's voor DJI drones, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten