123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Parrot

Accu's voor Parrot drones nodig?

De beste accu voor uw Parrot drone koopt u bij 123accu.nl. In ons assortiment vindt u verschillende accu's van uiteenlopende capaciteiten voor zowel de Bebop als de AR serie. Met een vervangende of een extra accu bent u weer goed uitgerust om uw drone als nieuw te laten presteren.

Toon meer Parrot drones of zoek op het accunummer.
1 - 0 van 0

Parrot

Bestel Parrot drone accu’s online

De accu's die u op 123accu.nl vindt voldoen aan de hoogste Europese kwaliteits- en veiligheidseisen. Dat betekent dat onze accu's betrouwbaar zijn, zowel bij kort en intensief als langdurig gebruik. Daarnaast zijn deze accu's niet alleen direct leverbaar, maar ook nog eens beschikbaar voor de beste prijs.

Waar op te letten bij een Parrot drone accu?

De grootste overeenkomst tussen drone accu's is het type. Het gaat hierbij vrijwel altijd om de chemische samenstelling Li-pl. Deze beschikt namelijk over een zeer gunstige verhouding tussen kracht en gewicht wat bij een vliegend object als een drone van groot belang is. Specificaties als afmetingen, spanning en capaciteit kunnen echter verschillen. Hierbij is het belangrijk dat de afmetingen en de spanning van de accu overeenkomt met de accu die origineel in de drone zit; de accu moet niet alleen passen, maar ook over het juiste voltage beschikken. U kunt wel variëren met de capaciteit. De capaciteit geeft aan hoelang de accu gebruikt kan worden voordat deze leeg raakt. Des te groter de capaciteit, hoe langer uw drone kan vliegen. Let wel op dat het opladen dan ook langer duurt. Daarnaast vindt u bij 123accu.nl zowel originele accu's als die van ons huismerk. Onze huismerk accu's zijn een stuk goedkoper maar zijn net zo betrouwbaar als de originele accu's, en leveren daarnaast ook nog eens dezelfde prestaties.

De juiste accu vinden voor uw Parrot drone?

U kunt op onze website op twee manieren zoeken naar een accu naar keuze. Door te zoeken op apparaat ziet u een overzicht van alle Parrot drones waarvoor wij accu's verkopen. Zo ziet u in een oogopslag of uw accu erbij zit. Heeft u al een specifieke accu op het oog of wilt u een bestaande accu met een soortgelijk model vervangen? Zoek dan op accunummer. Dan krijgt u een lijst te zien met model- en serienummers van alle Parrot drone accu's in ons assortiment. Let op dat hier ook alternatieve nummers in zitten die bij ons bekend zijn. Zo kan het zijn dat één accu onder meerdere serienummers verkrijgbaar is.

5 tips voor het gebruiken van Parrot drone accu's

Het besturen van een object op grote hoogte brengt risico's met zich mee. Daarom is het uitermate belangrijk dat de energiebron van dit object goed blijft functioneren, en dat er geen sprake is van een plotseling verlies van vermogen. Om die reden hebben wij een aantal tips uitgelijnd die helpen om de accu goed te laten functioneren:

  1. Ga zorgvuldig met de drone accu om
  2. Laad de drone accu net voor gebruik tot 100% op
  3. Vlieg de drone accu 4 á 5 vluchten in
  4. Kalibreer de drone accu
  5. Vlieg onder de juiste omstandigheden

Voor een uitgebreide uitleg kunt u onze PDF over drone accu gebruik raadplegen.

 

Heeft u vragen over onze accu's voor Parrot drones, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.