123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Black + Decker bladblazer accu

Koop Black en Decker bladblazer accu’s goedkoop bij 123accu

Bestel voordelig op deze pagina bladblazer accu’s van Black en Decker. U kunt hier kiezen uit 18V en 36V accu’s. De 18V Black en Decker bladblazer accu’s in ons assortiment zijn ook geschikt voor 20 volt machines van Black en Decker, net zoals de 36V accu’s ook geschikt zijn voor 40 volt machines. Vandaag voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel goedkoop Black en Decker bladblazer accu’s

Op deze pagina vindt u twee categorieën Black en Decker bladblazer accu’s, namelijk de 18V en 36V Li-ion bladblazer accu’s. De 18V accu’s zijn ook geschikt voor 20 volt machines van Black en Decker en de meeste 36V accu’s ook voor 40 volt (Max) machines. Lees hieronder meer over onder andere ons assortiment of ga hierboven direct naar de pagina met accu’s die u zoekt.

Ons assortiment Black en Decker bladblazer accu’s

Ons assortiment Black en Decker bladblazer accu’s zijn opgedeeld in twee soorten, namelijk de 18V en de 36V accu’s. Hieronder leest u meer over deze accu’s.

Black en Decker 18V Li-ion bladblazer accu

De 18V bladblazer accu’s van Black & Decker beschikken over diverse capaciteiten. Zo hebben de 18V accu’s in ons assortiment een capaciteit van 1,5 Ah tot en met 5 Ah. In de specificaties van deze accu’s ziet u staan ‘Voltage: 20V’ , terwijl u in de omschrijving en titel ’18V’ leest. Dit komt doordat deze accu’s een daadwerkelijke spanning hebben van 18V, maar ook geschikt zijn voor andere machines van Black en Decker die een 20V accu nodig hebben.

 

Naast de bladblazer accu’s kunt u ook bij ons terecht voor onder andere 18 volt – 20 volt (snel)laders en werkhandschoenen die u bescherming maar ook flexibiliteit bieden tijdens het tuinieren.

 

De 18V Black en Decker bladblazer accu’s kunnen gebruikt worden voor veel verschillende bladblazers. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de Black en Decker BCBL200L, BCBL200 en de GWC1820PC.

Black en Decker 36V Li-ion bladblazer accu

Daarnaast vindt u in ons assortiment ook 36V Black + Decker bladblazer accu’s. Deze variëren in capaciteit van 1,5 Ah tot en met 2 Ah. De 36V accu’s kunnen verder ook gebruikt worden in 40 volt Max machines van Black en Decker.

 

Verder vindt u ook (originele) opladers waarmee u in een mum van tijd uw 36 volt – 40 volt Black en Decker accu’s kunt opladen. Bovendien vindt u bij ons ook werkhandschoenen, zodat u tijdens het tuinieren uw handen beschermd.

 

Net zoals voor de 18V accu’s, geldt ook voor de 36V accu’s dat deze gebruikt kunnen worden voor diverse bladblazers van Black en Decker. Zo kunt u de 36V accu’s in ons assortiment gebruiken voor onder andere de volgende bladblazers: BCBLV36B, BCBLV36 en BCBLV3625L1.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar gebruik ik een Black en Decker bladblazer voor?

Het ideale aan een bladblazer van Black en Decker is dat u met gemak bladeren en andere vuiligheden weg kunt blazen van een bepaalde plek. Niet alleen bent u snel klaar met een bladblazer, ook maakt u moeilijk bereikbare plekken eenvoudig vrij van vuiligheden.

Waar moet ik op letten bij een Black en Decker bladblazer accu?

Kijk goed naar de Black en Decker bladblazer accu die u nu heeft. Het is belangrijk om te weten op hoeveel volt uw bladblazer werkt. Wanneer u per ongeluk een 36 V accu gebruikt in een 18 V bladblazer, kan dat de bladblazer en accu zelf beschadigen.

Waar koop ik een Black en Decker bladblazer accu?

Black en Decker bladblazer accu’s koopt u voordelig bij 123accu. Hier vindt u zowel 18V als 36V Li-ion accu’s met diverse capaciteiten. Door dit ruime assortiment zit er voor iedere Black & Decker bladblazer wel een geschikte accu tussen. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment Black en Decker bladblazer accu’s of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.