123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Bosch bladblazer accu

De goedkoopste Bosch bladblazer accu’s bij 123accu

Bestel op deze pagina voordelig Bosch bladblazer accu’s en zorg ervoor dat uw tuin in een mum van tijd bladvrij is. U vindt bij ons zowel 18V als 36V accu’s. Deze goedkope bladblazer accu’s gaan lang mee en beschikken over diverse capaciteiten. Bestel vandaag nog een Bosch bladblazer accu en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

1 - 0 van 0

Bestel goedkoop Bosch bladblazer accu’s

Op deze pagina vindt u twee categorieën Bosch bladblazer accu’s, namelijk de 18V en 36V accu’s. Deze accu’s beschikken over diverse capaciteiten en komen met enkele handige en belangrijke need-to-know eigenschappen. Lees hieronder voor meer informatie over zowel ons assortiment als de Bosch bladblazer accu’s zelf of ga hierboven direct op zoek naar de accu die u nodig heeft.

Waar op letten bij kopen nieuwe Bosch bladblazer accu

Een van de belangrijkste dingen waar u rekening mee dient te houden bij het kopen van een nieuwe accu, is de spanning van uw huidige en nieuwe accu. Deze mag namelijk niet (te veel) van elkaar schelen. Het is dus niet mogelijk om bijvoorbeeld een 18 volt accu te vervangen met een 36 volt bladblazer accu. Dit kan (permanente) schade toebrengen aan zowel de bladblazer als de accu zelf. Kijk daarom goed na hoeveel volt uw huidige accu heeft, zodat u weet wat voor nieuwe accu u kunt kopen.

 

Daarnaast is het ook handig om te kijken naar de capaciteit, aangegeven in mAh en/of Ah. Hoe hoger de capaciteit, des te langer de actieradius over het algemeen is.

Ons assortiment Bosch bladblazer accu’s

U vindt op deze pagina 18V en 36V Bosch bladblazer accu’s. De 18V accu’s beschikken over diverse capaciteiten, namelijk 2, 2.5, 3, 4, 5 of 6 Ah. Daarnaast vindt u niet alleen enkele accu’s van zowel ons 123accu huismerk als van Bosch zelf, maar ook startersets. Deze Bosch bladblazer accu startersets kunnen bestaan uit één accu met een lader, twee dezelfde accu’s met een lader of twee accu’s met verschillende capaciteiten én een lader. Met deze ruime keuze zit er voor iedereen wel wat geschikts tussen.

 

Verder verkopen wij ook 36V Bosch bladblazer accu’s. Deze beschikken over de volgende capaciteiten: 2, 3, 4 of 5 Ah. Ook hier vindt u enkele accu’s van ons 123accu huismerk en van Bosch, maar ook een starterset waarbij u een accu met lader ontvangt.

Bosch bladblazer accu’s uitwisselen met ander gereedschap

Een belangrijke eigenschap van zowel de 18V als 36V Bosch bladblazer accu’s, is dat ze te gebruiken zijn voor meerdere gereedschappen uit dezelfde lijn. Zo kunt u de 18V bladblazer accu’s gebruiken voor al uw elektrische gereedschappen uit het Home & Garden segment of de Power For All-lijn van Bosch. Wij raden aan om specifiek de productomschrijving van de accu die u wilt kopen goed te lezen, omdat dit onderling nog wel eens kan verschillen. Doordat de 18V accu’s ook voor deze lijnen te gebruiken zijn, kunt u ze voor ongeveer 40 andere apparaten gebruiken naast de bladblazer. Hetzelfde geldt voor de 36V Bosch bladblazer accu die te gebruiken is voor alle 36V elektrische gereedschappen uit de Bosch Professional 36V / Power For All-lijn.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het opladen van een Bosch bladblazer accu?

Dit is afhankelijk van de soort accu, maar over het algemeen duurt het tussen de 1 en 2 uur voor een Bosch bladblazer accu om 100% opgeladen te zijn. Dit is dus vrij snel, waardoor u snel weer door kunt met uw klus.

Welke Bosch bladblazer accu moet ik hebben?

Om erachter te komen wat voor nieuwe accu u dient te hebben, is het belangrijk om te kijken naar uw huidige accu. De nieuwe accu dient overeen te komen in voltages met de oude accu. U kunt wel kiezen voor een accu waarbij de capaciteit iets meer is.

Kan ik mijn Bosch bladblazer accu gebruiken voor ander gereedschap?

Ja, dat kan. De 18V Bosch bladblazer accu’s kunnen ook gebruikt worden in onder andere elektrische gereedschappen uit het Home & Garden segment of de Power For All-lijn. De 36V Bosch bladblazer accu’s kunnen ook gebruikt worden voor andere elektrische apparaten uit de Bosch Professional 36V of 36V Power For All-lijn.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Bosch bladblazer accu’s? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.