123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Greenworks bladblazer accu

De goedkoopste Greenworks bladblazer accu’s bij 123accu

Bestel goedkoop een Greenworks bladblazer accu. Kies uit Greenworks 24V, 40V, 60V of 80V bladblazer accu’s. Deze accu’s zijn onderling uit te wisselen met andere elektrische Greenworks apparaten met dezelfde voltage. Bestel vandaag nog een Greenworks bladblazer accu en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

1 - 0 van 0

Bestel goedkoop een Greenworks bladblazer accu

Op deze pagina kunt u verschillende soorten Greenworks bladblazer accu’s vinden, zoals 24V, 40V, 60V en 80V accu’s. Deze accu’s zijn onderling uit te wisselen met andere elektrische gereedschappen van Greenworks die dezelfde voltage hebben/vereisen. Lees hieronder meer over hoe u onder andere om dient te gaan met de Greenworks bladblazer accu of navigeer hierboven direct naar de soort accu die u zoekt.

Juist omgaan met een Greenworks bladblazer accu

De Greenworks bladblazer accu’s in ons assortiment zijn li-ion accu’s. Het is belangrijk dat deze accu’s goed gebruikt en opgeslagen worden, zodat u er zo lang mogelijk gebruik van kunt maken. Hieronder hebben we enkele tips met betrekking tot het bewaren van li-ion accu’s:

  • Berg de accu gedeeltelijk opgeladen op (circa 60-80%). Een te lage of een volledig opgeladen accu belast de cellen onnodig.
  • Berg de accu op een droge, koele en een vorstvrije plek op.
  • Bewaar uw Greenworks bladblazer accu gescheiden van de bladblazer (en andere accu’s) op.
  • We raden aan om de accu in een afgesloten zak of doos op te bergen om stofophoping te voorkomen.
  • Controleer regelmatig of uw bladblazer accu nog voldoende is opgeladen. U dient deze om de paar maanden opnieuw op te laden.

Uw koude Greenworks bladblazer accu gebruiken

Is het zo dat uw accu op een (relatief) koude plek opgeborgen is? Het is dan belangrijk dat u de accu niet direct gaat gebruiken of opladen, want dan schrikt de accu. Zorg er eerst voor dat de accu op kamertemperatuur is (10-40 graden).

Ons assortiment Greenworks bladblazer accu’s

U vindt bij ons de volgende Greenworks bladblazer accu’s: 24V, 40V, 60V en 80V accu’s. Een groot voordeel van deze accu’s zijn dat bijvoorbeeld de 24V Greenworks bladblazer accu’s uitwisselbaar zijn met andere 24V elektrische gereedschappen van Greenworks, hetzelfde geldt voor de 40V bladblazer accu’s en andere 40V Greenworks elektrische gereedschappen en voor de 60V en 80V accu’s.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke Greenworks bladblazer accu heb ik nodig?

Dit ligt aan de bladblazer (accu) die u (nu) heeft. Kijk goed naar uw huidige accu en hoeveel voltage deze heeft. U dient een accu met dezelfde voltage te kopen.

Hoe berg ik mijn Greenworks bladblazer accu op?

Er zijn diverse tips met betrekking tot het opbergen van uw Greenworks bladblazer accu. Berg de accu bijvoorbeeld gedeeltelijk opgeladen op, circa 60-80%. Bewaar de accu daarnaast gescheiden van andere accu’s en van de bladblazer op, in een koele, droge en vorstvrije omgeving.

Waar koop ik Greenworks bladblazer accu’s?

Greenworks bladblazer accu’s koopt u voordelig bij 123accu.nl. Hier vindt u 24V, 40V, 60V en 80V bladblazer accu’s. Als u vandaag nog besteld, ontvangt u de accu morgen al in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Greenworks bladblazer accu’s? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.