123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Black & Decker

1 - 0 van 0

Black & Decker

Accu's voor Black en Decker gereedschap

Een nieuwe lamp ophangen? Een bouwklus verrichten? Iedereen heeft vroeg of laat wel een keer elektrisch gereedschap nodig. Met het gereedschap van Black & Decker zit u sowieso goed. In hun assortiment vindt u draadloos gereedschap dat ideaal is voor iedereen die flexibel wil zijn tijdens het klussen. Geen gedoe meer met irritante snoeren of zoektochten naar een stopcontact. Op 123accu.nl zijn kwalitatief goede accu's voor dit gereedschap te vinden, zodat u altijd door kunt gaan met klussen.

Black en Decker gereedschap

Het draadloze gereedschap van Black & Decker is geschikt voor de professional én de doe-het-zelver. Het assortiment bestaat onder andere uit accuboormachines. Deze zijn geschikt om te boren in hout en metaal en zijn perfect voor allerlei schroefklussen. Black & Decker staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve gereedschap. Het assortiment is dan ook altijd evoluerend. Voor een goede kwaliteit en een investering waar u nog jarenlang plezier van heeft gaat u dus voor Black & Decker.

Accu's voor Black en Decker gereedschap

Een gereedschapsaccu kan ongeveer 400 tot 1000 keer opgeladen. Dan zal de accu wat aan vermogen verliezen en dus zogezegd 'lui worden'. Dit betekent dat u op langere termijn steeds wat minder lang met de accu kunt doen, dat deze sneller leeg is en dat deze minder snel oplaadt. Als u merkt dat dit aan de hand is, kunt u het beste een nieuwe accu aanschaffen. De aanschaf van een extra accu is echter ook altijd handig. Zo kunt u ook doorklussen als de accu leeg is.

Tips voor het onderhouden en gebruiken van een (nieuwe) accu in uw Black & Decker gereedschap:
  • Let bij het gebruik van een accu altijd op de accutechnologie. Li-Ion accu's kunnen namelijk altijd worden opgeladen. Ni-Mh accu's hebben echter wat grotere oplaadcycli nodig. Deze dienen daarom herladen te worden als de machine voelbaar minder kracht heeft.
  • Bewaar de accu altijd volledig opgeladen en op een droge en koele plek.
  • Werk als het kan met twee accu's, zodat de ene kan worden opgeladen als de ander in gebruik is. Met een extra accu in bezit hoeft u dus nooit uw werk te onderbreken om de accu op te laden.
  • Zorg dat de contacten van de accu altijd schoon blijven. Reinig ze eventueel tussendoor met een droge doek of koperborstel.
  • Gooi een kapotte accu altijd bij het chemisch afval.

Op 123accu.nl vindt u verschillende soorten accu's voor uw Black & Decker-gereedschap. Zo hebben wij niet alleen originele accu's, maar ook huismerkaccu's. De accu's van ons huismerk zijn goedkoper, terwijl ze wel dezelfde prestaties leveren. Bovendien zijn ze 100% compatibel met het gereedschap van Black & Decker. Accu's in onze webshop zijn daarnaast allemaal beschermd tegen overladen en kortsluiting en hebben geen last van het geheugen-effect.

Bij het aanschaffen van een nieuwe accu dient u rekening te houden met het voltage. Hierbij geldt dat u ongeveer de volgende richtlijnen aan kunt houden: accu's van 6 tot 15 volt zijn geschikt voor licht werk, accu's van 12 tot 18 volt zijn geschikt voor middelzwaar werk en accu's van 18 tot 36 volt zijn geschikt voor zwaar en langdurig werk. Houd altijd rekening met het voltage van uw apparaat en gebruik nooit een accu met een hogere voltage in een apparaat met een lagere voltage. 

Hoe vindt u dan precies de juiste accu? Via de 'zoek op apparaat'- en 'zoek op accunummer'-knoppen kunt u heel gemakkelijk navigeren naar de apparaatnaam of het accunummer van uw gereedschap. Bovenaan deze pagina vindt u bovendien het populairste gereedschap van Black & Decker, zoals de KC2000FK boormachine en de HP148F2K boormachine.

Let op: De 10.8 volt-accu is de 12 volt-accu geworden. Dit betekent dat u gewoon een 12V-accu kunt aanschaffen voor uw 10.8V-apparaat. De 12V- en 10.8V-accu's zijn namelijk uitwisselbaar met elkaar. Voor Lithium Ion (Li-Ion) accu's geldt bovendien het volgende: de 18 volt-accu is de 20 volt-accu geworden en de 36 volt-accu is de 40 volt-accu geworden.

Accu's voor Black en Decker gereedschap kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over accu's voor uw Black & Decker gereedschap of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord