123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Festool

1 - 0 van 0

Festool

Accu's voor Festool gereedschap

Festool staat voor hoge kwaliteit, vakmanschap en jarenlange ervaring. Hun motto? Het vergemakkelijken van alledaagse werkzaamheden. Met draadloos gereedschap en de juiste accu wordt het uitvoeren van uw klusjes in ieder geval zeker eenvoudiger. Zo heeft u geen last meer van te korte snoeren, de zoektocht naar een stopcontact of ander oponthoud tijdens het klussen. Op 123accu.nl vindt u altijd de nieuwste (of een extra) accu voor uw draadloze gereedschap van Festool.

Verschillende soorten Festool accu's

In ons assortiment vindt u verschillende accu's voor uw Festool draadloze gereedschap. Al het draadloze gereedschap van Festool staat erom bekend ergonomisch verantwoord te zijn, terwijl de accu's die in de apparaten moeten een lange levensduur hebben.

Hieronder een overzicht van de accu's die wij onder andere aanbieden voor uw Festool apparaat:
  • 3,1 Ah accu: Dit soort accu's zijn ideaal voor lichte montagewerkzaamheden, zoals boren en schroeven. Bijvoorbeeld geschikt voor de volgende Festool apparaten: T 18 en C 18.
  • 4,0 Ah accu: Gebruik deze accu's als de focus op compactheid en lichtheid ligt en in combinatie met 18V-toestellen. Bijvoorbeeld geschikt voor de volgende Festool apparaten: BHC 18 en PSC 420.
  • 5,2 Ah accu: De perfecte accu voor momenten waarin de focus ligt op prestatie en uithoudingsvermogen, bijvoorbeeld tijdens langdurige werkzaamheden. Bijvoorbeeld geschikt voor de volgende Festool apparaten: AGC 18 en HKC 55.
  • 6,2 Ah accu: Deze accu is de meest krachtige van de vier en gebruikt u bij werkzaamheden met hele lange looptijden, waar kracht en uithoudingsvermogen zeer belangrijk zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor de volgende Festool apparaten: AGC 18 en HKC 55.

De juiste accu kiezen voor uw Festool gereedschap

Ook gereedschapsaccu's hebben niet het eeuwige leven. Deze kunnen meestal tussen de 400 en 1000 keer worden opgeladen voordat ze aan vermogen verliezen of, met andere woorden, lui worden. U merkt dat u last heeft van een luie accu als u steeds vaker moet opladen, omdat de accu sneller leegloopt, en als het opladen langer duurt.

Heeft u last van een luie accu of bent u vaak langdurig aan het klussen en wilt u niet steeds tussentijds moeten laden? Dan is de aanschaf van een nieuwe of extra accu aan te raden. Op 123accu.nl kan dit! In onze webshop vindt u huismerkaccu's én originele accu's. De accu's van ons huismerk zijn voordeliger, maar leveren wel dezelfde prestaties als de originele variant. Bovendien zijn ze 100% compatibel met uw Festool gereedschap.

U kiest uw nieuwe accu op basis van de accu die momenteel in uw apparaat zit. Zorg dat deze qua afmetingen altijd overeenkomt met de nieuwe accu die u bestelt. Het beste kunt u op zoek naar een nieuwe accu via onze handige zoek op apparaat- of zoek op accunummer-knoppen. Via het unieke accunummer van uw huidige accu of het apparaatnummer van uw gereedschap vindt u de accu die zeker in uw draadloze gereedschap van Festool past.

Het voltage van de accu's kan wel verschillen. Ga uit van de volgende richtlijnen: voor licht werk kiest u accu's van 6 tot 15 volt, voor middelzwaar werk kiest u accu's van 12 tot 18 volt en voor zwaar en langdurig werk kiest u accu's van 18 tot 36 volt. Houd altijd rekening met het voltage van uw apparaat en gebruik nooit een accu met een hogere voltage in een apparaat met een lagere voltage. 

Accu's voor Festool gereedschap kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over accu's voor Festool gereedschap of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord