123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zilver oxide knoopcel batterijen

Zilver oxide knoopcel batterijen kopen?

Bestel zilveroxide knoopcel batterijen op 123accu.nl, voor gebruik in bijvoorbeeld horloges, rekenmachines, speelgoed en een hoop andere apparaten. Wij bieden een ruim en compleet assortiment van deze batterijen, die u bij ons ook nog eens bestelt voor de beste prijs. En vandaag gekocht? Dan ontvangt u ze morgen al in huis.

Bestel zilveroxide knoopcel batterijen op 123accu.nl

Op zoek naar een zilveroxide knoopcel batterij? Bekijk dan het ruime aanbod dat we op deze pagina voor u op een rij gezet hebben. Op 123accu.nl vindt u een hoop verschillende varianten, allemaal voor de beste prijs. Wij verkopen batterijen van onder andere Duracell, GP en Varta.

Wat is een zilveroxide knoopcel batterij?

Zilveroxide batterijen bevatten een kleine hoeveelheid zilver, en bij het vervaardigen hiervan is er ook gebruikgemaakt van koper, tin, staal en nikkel. Door het gebruik van de verschillende hoogwaardige materialen loopt een zilveroxide batterij niet gauw leeg en maakt deze beter 'contact'. De batterijen hebben over het algemeen een spanning van 1,55V en kunnen gebruikt worden in een groot aantal apparaten. Zo worden ze vaak gebruikt voor horloges.

Welke zilveroxide knoopcel batterijen heb ik nodig?

U kunt de juiste batterij op verschillende manieren vinden. Wanneer er al een batterij in het apparaat zit kunt u hierop vaak het modelnummer vinden. Aan de hand hiervan zoekt u op 123accu.nl vervolgens altijd de geschikte vervanging. Ons ruime assortiment bestaat namelijk uit een groot aantal modellen van diverse merken, zodat er voor elk apparaat wel een batterij te vinden is.

Zit er op dit moment nog geen batterij in uw apparaat? Geen probleem, ook dan vindt u eenvoudig een bijpassende knoopcel. Kijk hiervoor in de handleiding van het apparaat of in het batterijvakje. En nadat u de batterij vervolgens bij ons heeft besteld, voor de beste prijs, ontvangt u hem morgen al in huis.

 

Weet u niet precies welke zilveroxide knoopcel batterij u nodig heeft en heeft u onze hulp hierbij nodig? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten