123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Powerbanks

Powerbank kopen?

Bestel voordelig een powerbank voor het opladen van uw devices. Wij bieden een gevarieerde collectie aan powerbanks voor uw telefoon, laptop, tablet en zelfs voor uw voertuig. Met deze externe oplaadbare batterij kunt u, afhankelijk van de capaciteit, ieder apparaat met gemak meerdere keren opladen. Ideaal als er geen stopcontact in de buurt is. Zo wordt u onderweg nooit meer verrast door een lege accu.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig powerbanks online

Met een Powerbank bent u niet afhankelijk van de accuduur van uw telefoon of tablet. Ga langer door dan ooit dankzij een mobiele powerbank die in uw tas of zak past. Deze externe batterij laadt de accu van uw telefoon, tablet of ander klein apparaat één of meerdere keren opnieuw op. U neemt een powerbank makkelijk mee, waardoor deze ideaal is voor op vakantie of tijdens het reizen met het openbaar vervoer. Wilt u ook een goedkope powerbank kopen? Wij hebben een breed aanbod powerbanks met onder andere de ideale externe oplader voor uw smartphone, tablet of laptop.

Wat zijn de voordelen van een powerbank?

Een betrouwbare powerbank is onmisbaar. De powerbanks die u bij ons kunt vinden zorgen ervoor dat uw elektrische apparaten langer blijven werken, ook als er geen vast stroompunt in de buurt is. Door de combinatie van batterij en oplader heeft u altijd een draagbare stroombron bij u, zodat u voorbereid bent op lange reizen en op noodgevallen.

 

Door een powerbank te kopen bent u voorbereid op een lege accu op een verkeerd moment. De powerbank sluit u middels een kabeltje aan op uw telefoon of ander apparaat en uw accu wordt direct weer opgeladen. Dat betekent dat u toch niet verdwaalt, toch geen afspraak mist en toch geen zeldzame Pokémon heeft laten ontsnappen. Wilt u ook een powerbank kopen voor de beste prijs? Zowel een powerbank voor iPhone als voor alle andere apparaten bestelt u makkelijk online. Ook wanneer u een standaard accu voor uw telefoon, tablet of laptop bestelt raden we aan er een powerbank bij te kopen.

Hoe kies ik de juiste powerbank?

De keuze om een bepaalde powerbank te kopen hangt sterk af van het apparaat waarvoor deze bedoeld is. Een apparaat met een kleine batterij, zoals een telefoon of iPod, heeft een powerbank met lagere capaciteit nodig dan een apparaat met grotere batterij.

Capaciteit

5000 mAh is genoeg om elke standaard smartphonebatterij eenmaal volledig op te laden. Een powerbank voor uw laptop dient veel meer capaciteit te hebben, we raden minimaal 12.000 mAh aan. Een powerbank voor uw iPhone of powerbank voor uw telefoon daarentegen, dient vooral lekker klein te zijn. Zo kunt u de powerbank in uw zak hebben wanneer u buiten spelletjes speelt of lang onderweg bent met het openbaar vervoer. Een powerbank voor uw iPad zit er logischerwijs tussenin. Bij elke powerbank kunt u terugvinden voor welke apparaten deze bedoeld is.

Spanning

Naast de capaciteit van uw nieuwe powerbank, dient u ook op de stroomsterkte (ampere) te letten. De stroomsterkte bepaalt hoe snel de externe batterij uw apparaat oplaadt. Een beperkte stroomsterkte van 1 A is genoeg voor een iPhone powerbank. Voor een laptop powerbank is minimaal 2,4 A een vereiste, omdat u anders zeer lang moet wachten totdat de volledige accu door de powerbank opgeladen is. Het nadeel van een powerbank met hogere stroomsterkte is wel dat deze powerbanks iets minder efficiënt laden, waardoor iets meer energie verloren gaat in het laadproces.

Een powerbank oplader zal in de regel nooit de volledige capaciteit overzetten naar uw apparaat, omdat er altijd wel een klein beetje energie verloren gaat in het laadproces. Voor een laptop powerbank of iPhone powerbank kunt u uitgaan van een efficiëntie van ongeveer 80%.

Overige factoren

Na het kiezen voor de juiste capaciteit en stroomsterkte, kunt u vaak nog uit diverse uitvoeringen kiezen. Zo kunt u een powerbank kopen met zo hoog mogelijke capaciteit, of juist één waarvan het design u aanspreekt. Wij verkopen ook powerbanks met twee usb aansluitingen. Deze powerbanks zijn ideaal voor het hele gezin. Daarnaast hebben we ook powerbanks op zonne-energie. Deze solar powerbanks hebben alleen zonlicht nodig om uw apparaten op te kunnen laden. Zo bent u niet meer afhankelijk van een stopcontact.

 

De keuze voor een powerbank is persoonlijk en hierin kunt u dus het beste zelf bepalen wat u belangrijk vindt. Al onze powerbanks doen hun werk perfect, wat betekent dat u er onderweg vele uren plezier aan gaat beleven.

 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is een powerbank goed voor mijn telefoon?

Ja een powerbank kan een handig accessoire zijn voor een mobiele telefoon of smartphone. Een powerbank functioneert dan als een extra batterij, waardoor u langer gebruik kunt maken van uw telefoon. Dat maakt het vooral een handige toevoeging als u op reis bent of om een andere reden geen toegang tot netstroom heeft.

Hoelang doe ik met een powerbank?

Dit ligt aan de powerbank en aan het apparaat of de device die u aan de powerbank koppelt. Om een schatting te krijgen kunt u de vermogenscapaciteit (Wh) van de powerbank delen door de vermogensvraag (W) van het apparaat dat u wilt opladen.

Kan ik met een powerbank een laptop opladen?

Met de meeste powerbanks kunt u een laptop opladen. Hier moet u wel de juiste aansluiting voor hebben, zowel op de powerbank als op de laptop, en daar ook de juiste kabel voor hebben. Bij de meeste powerbanks en (moderne) laptops zal dit het geval zijn.
 

Heeft u nog vragen over powerbanks of over ons assortiment? Neem contact met ons op, wij helpen u graag even.