123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Smartphone houder fiets

Met een telefoonhouder voor uw fiets gaat u veilig de weg op

Sinds 1 juli 2019 is het gebruik van smartphones op de fiets verboden. Als een fietser met zijn telefoon bezig is, is de aandacht voor de andere dingen die er in het verkeer gebeuren namelijk minder groot, waardoor het risico op een ongeluk toeneemt. Logisch dus dat dit tegenwoordig niet meer mag en u een boete van bijna 100 euro riskeert. Wat wel mag is bijvoorbeeld navigeren met een telefoon, maar dan moet deze wel in een smartphonehouder zitten. Gelukkig kunt u die voordelig op 123accu.nl kopen.

De voordelen van telefoonhouders

Het grootste voordeel van telefoonhouders is al genoemd: met een houder kunt u ook tijdens het fietsen veilig gebruik maken van uw telefoon, bijvoorbeeld om mee te navigeren of om te gebruiken als fietscomputer. Het risico op ongelukken wordt verkleind en u heeft uw handen vrij om gewoon te sturen.

Een ander groot voordeel is dat uw telefoon door het gebruik van een houder beschermd wordt. Niet alleen laat u hem minder snel vallen, maar als u wel valt met uw fiets is de kans dat uw telefoon beschadigd is ook nog eens minder groot. Bovendien zijn er telefoonhoesjes die uw smartphone ook beschermen tegen regen. Sommige houders zijn namelijk voorzien van een hoes en als u uw telefoon hier in stopt kunt u gewoon door de regen fietsen, zonder dat uw telefoon hierdoor beschadigd raakt.

Telefoonhouders voor uw fiets kopen op 123accu.nl

Op 123accu.nl vindt u verschillende telefoonhouders. Per houder staat duidelijk omschreven voor wat voor telefoons de hij geschikt is. Vooral de grootte is hierin van belang. Hierdoor weet u zeker dat u niet per ongeluk de verkeerde houder aanschaft, waar uw telefoon niet in past. Alle houders zijn eenvoudig om het stuur van uw fiets te bevestigen. Hiermee kunt u dus altijd veilig op pad.

Telefoonhouders voor uw fiets kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over smartphonehouders of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord