123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Smartphone hoesjes

Smartphone hoesjes kopen?

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment aan telefoonhoesjes voor smartphones van onder andere Apple, Huawei en Samsung. De hoesjes bieden niet alleen bescherming tegen krassen of stoten maar zijn ook voorzien van een stijlvol design.

Bestel smartphone hoesjes online

Smartphone hoesjes zijn een onmisbaar accessoire voor uw smartphone. Ze houden uw smartphone heel door deze zo resistent mogelijk te maken tegen krassen en valschade. Hoesjes zijn er grofweg in twee soorten: transparante cases die de gehele telefoon omvatten, waaronder het beeldscherm, en klapbare hoesjes die bestaan uit een voor- en achterkant verbonden met een flexibel scharnier.

Deze laatste zijn over het algemeen voorzien van opbergsleuven voor pasjes. Daarnaast zijn er ook transparante cases die aan een koord bevestigd zijn, van het merk Necklacy.

Ons assortiment smartphone hoesjes

Bekijk op deze pagina de verschillende smartphone hoesjes die wij ter bescherming van uw mobiele telefoon aanbieden. Hier vindt u voor smartphones van de merken Apple (iPhone), Huawei en Samsung een brede selectie van smartphone hoesjes, met verschillende ontwerpen.

  • Apple iPhone hoesjes: hier vindt u beschermende hoesjes voor de verschillende smartphone generaties van Apple iPhone, van de iPhone 4 tot en met de iPhone 12 Pro Max. Ook bestelt u hier hoesjes voor de S-versies van iPhone.
     
  • Huawei hoesjes: op deze pagina vindt u twee soorten hoesjes. Voor de Huawei P30 verkopen wij de hoesjes van Necklacy, met koord. Daarnaast vindt u hier ook de gewone klapbare hoesjes voor de Huawei P30 Pro.
     
  • Samsung Galaxy Hoesjes: hier vindt u ons assortiment beschermende hoesjes voor de verschillende Samsung Galaxy smartphones. Voor de oudere modellen tot de S7 Edge vindt u hier de reguliere hoesjes. Voor de nieuwere modellen, zoals de S10, S20 en S20 ultra koopt u hier geschikte omknoopbare Necklacy hoesjes.

Met een geschikt hoesje beschermt u uw telefoon, maar om het meeste uit uw smartphone te halen kunt u ook gebruikmaken van andere accessoires. Bekijk voor advies onze blog over de voordelen van de verschillende smartphone accessoires.


Heeft u vragen over ons aanbod smartphone hoesjes, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.