123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Handsfree kit

Jabra Drive 100-49000001-60 Handsfree kit  AJA00049
vergroten
Omschrijving Met deze handsfreekit van Jabra wordt bellen in de auto zeer eenvoudig en bent u altijd bereikbaar. U kunt de kit aan de zonneklep van uw auto bevestigen en via Bluetooth maximaal twee telefoons koppelen. Zo kunt u bellen, maar ook uw favoriete muziek of podcasts afspelen. Dit alles met helder geluid, waarin achtergrondgeluiden weggefilterd zijn. Ook kan de kit u helpen bij het navigeren, door GPS-aanwijzingen hardop voor te lezen. Met een volle accu kunt u tot 20 uur bellen. 

Het apparaat laat het zelf weten wanneer de telefoons met succes gekoppeld zijn en wanneer de batterij bijna leeg is. Ook u kunt het Jabra-systeem door middel van uw stem aansturen, bijvoorbeeld door hem op te dragen telefoontjes beantwoorden. Zo houdt u altijd beide handen aan het stuur. 
Specificaties
Kleur: zwart Extra info: uw oude apparaat
Nu bestellen is maandag in huis
€ 44,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 36,78 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Technisat Digitradio Car 1 Handsfree kit  ATE00146
vergroten
Omschrijving Met deze handsfreekit van Technisat kunt u veilig handsfree bellen in de auto én muziek streamen. Door de DAB+ adapter voegt u namelijk digitale DAB+ ontvangst toe aan uw bestaande autoradio. Ook muziek luisteren via Spotify kan. Daarnaast wordt hiermee een handsfreefunctie toegevoegd aan uw auto, waarmee u makkelijk kunt bellen. Alle functies van de handsfreekit kunt u besturen via een de controller, die voorzien is van grote, verlichte knoppen, waardoor bediening zeer eenvoudig en niet gevaarlijk is.

De controller is te bevestigen in de sigarettenaansteker. Deze sigarettenlader is voorzien van 2 USB-uitgangen, zodat u hiermee ook uw telefoon kunt opladen tijdens het reizen. Opgeladen werkt de accu tot wel vijf uur lang achter elkaar. 
Specificaties
Kleur: zwart Extra info: uw oude apparaat
Nu bestellen is maandag in huis
€ 74,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 61,57 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Technisat Digitradio Car 2 Handsfree kit  ATE00145
vergroten
Omschrijving Met deze handsfreekit van Technisat kunt u veilig handsfree bellen in de auto én muziek streamen. Hiermee ontvangt u namelijk digitale radio, zonder dat u hoeft te investeren in een heel nieuw autoradiosysteem. Door de DAB+ adapter voegt namelijk u digitale DAB+ ontvangst toe aan uw bestaande autoradio. Ook muziek luisteren via Spotify kan. De muziek die u streamt is via het bestaande geluidssysteem te horen.

Alle functies van de handsfreekit kunt u besturen via een draadloze controller of via de digitale stemassistent op uw telefoon. Deze controller is voorzien van grote, verlichte knoppen, waardoor bediening zeer eenvoudig en niet gevaarlijk is. Neem zo bijvoorbeeld gemakkelijk oproepen op of zet de muziek aan. Het apparaat is op te laden via USB en heeft een 3.5 mm plug. 
Specificaties
Kleur: zwart Extra info: uw oude apparaat
Productimpressie
vergroten
€ 149,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 123,55 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad

Veilig bellen in de auto met een handsfree kit

Bellen in de auto is niet toegestaan. Niet alleen staat er een fikse boete op (in Nederland al gauw over de 200 euro), maar ook kan het zorgen voor gevaarlijke verkeerssituaties. Als u met uw telefoon bezig bent kunt u namelijk niet meer volledig focussen op de weg. Zo kunt u uzelf en anderen in gevaar brengen. De oplossing is een carkit, ook wel een handsfreekit genoemd. Hiermee kunt u bellen zonder uw handen van het stuur te halen. Een stuk veiliger! Op 123accu.nl koopt u verschillende handsfreekits.

Hoe werken carkits?

De meeste handsfreekits werken op basis van bluetooth. Dit betekent dat u twee apparaten, in dit geval de handsfreekit en de telefoon, aan elkaar verbindt via bluetooth. Omdat de appraten deze verbinding onthouden hoeft u dit slechts één keer te doen. Bovendien kunt u in de meeste gevallen ook meerdere apparaten aan elkaar verbinden, zodat verschillende gezinsleden allemaal hun eigen telefoon kunnen verbinden aan de carkit.

Vervolgens kunt handsfree bellen, maar soms ook nog andere dingen doen. Zo zijn er handsfreekits waarmee muziek afgespeeld kan worden of een podcast geluisterd kan worden. Bovendien is er de keuze uit handsfreekits die u gewoon met uw handen bestuurd en varianten die aangestuurd worden door middel van uw stem.

Nog een keuze: sommige handsfreekits kunnen enkel opgeladen worden met een laadkabel, terwijl andere varianten worden opgeladen via de sigarettenaansteker. Hierdoor bent u met de ene variant wat flexibeler dan met de andere, omdat de ene namelijk wel kan worden opgeladen tijdens het rijden en de andere niet. Het is aan u de keuze wat u het belangrijkste vindt.

Welke carkit schaft u aan ?

Op 123accu.nl heeft u de keuze uit verschillende handsfreekits met allemaal hun eigen specifieke kenmerken. Per product staat duidelijk uitgelegd wat de voordelen zijn van het apparaat. Zo kunt u de kit bestellen die het beste bij u past en gaat u altijd veilig de weg op. Ook een smartphonehouder is ideaal om uw telefoon ook tijdens het rijden te kunnen gebruiken.

Handsfreekit kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over carkits of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!