123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Smartphone houder auto


 

Met een telefoonhouder voor uw auto gaat u veilig de weg op

Door te bellen of op een andere manier gebruik te maken van uw mobiele telefoon tijdens het rijden riskeert u een boete van 240 euro. Zonde en onnodig! Als u uw telefoon nodig heeft om bijvoorbeeld te navigeren naar uw bestemming of om even snel te bellen, kunt u gewoon gebruik maken van een telefoonhouder. En deze koopt u ook nog eens voordelig op 123accu.nl.

Soorten smartphonehouders

Er zijn verschillende soorten houders op de markt. Hieronder een overzicht van de belangrijkste types:

- Autohouder voor op de voorruit
Deze houders kunt u met een zuignap bevestigen aan uw voorruit. Hierdoor kunt u de houder altijd zo plaatsen dat uw telefoon op ooghoogte hangt en dat u er goed zicht op heeft. Op deze manier zorgt het checken van de navigatie op uw telefoon niet voor gevaarlijke situaties, omdat u uw blik niet al te erg hoeft af te wenden. Het bevestigen van de autohouder op de voorruit gaat ook eenvoudig.

- Autohouder voor op het ventilatierooster
Deze telefoonhouder kunt u in het ventilatierooster schuiven. Vervolgens kunt u de telefoon op twee manieren bevestigen, namelijk door hem tussen de klemmen te plaatsen of door hem vast te maken met een magneet (die u op uw telefoon plakt of in uw telefoonhoesje stopt). Dit ligt eraan welke telefoonhouder u heeft uitgekozen. Dit soort houders vallen, anders dan houders op de voorruit, minder op en belemmeren uw zicht ook minder. Wel kunt u in sommige gevallen het scherm lastiger zien tijdens het rijden.

Let op: sommige ventilatieroosters zijn niet geschikt voor deze autohouders. Zo zijn ronde ventilatieroosters vaak te diep en te onstabiel, dus hier moet u mee oppassen. Traditionele rechthoekige ventilatiehouders kunnen het best gebruikt worden voor deze houders. Houd er daarnaast ook rekening mee dat er lucht uit de ventilatieroosters komt. Koude lucht is nog niet zo erg, maar door warme lucht kan de telefoon oververhit raken. Daarom kunt u meestal het betreffende rooster afsluiten, zodat oververhitting voorkomen wordt.

- Autohouder voor op het dashboard
Sommige telefoonhouders kunnen bevestigd worden op het dashboard, bijvoorbeeld met een zuignap, sticker of klem. Ook voorruitsystemen zijn soms geschikt voor bevestiging op het dashboard. Soms is het handiger om de telefoonhouder op het dashboard te plaatsen dan op de voorruit, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een schuin aflopend autoraam. Met een voorruithouder is de smartphone dan een behoorlijk eind van chauffeur verwijderd, waardoor u het scherm minder goed kunt zien. In dat geval biedt een dashboardhouder uitkomst.

- Autohouder voor in de sigarettenaansteker
Er zijn tot slot ook autohouders die bevestigd kunnen worden in de sigarettenaansteker. Meestal zijn deze autohouders voorzien van een flexibele zwanenhals, zodat u ze zo kunt draaien dat u goed zicht heeft op het scherm van uw telefoon. Ook deze autohouders vallen niet zo op en belemmeren het zicht van de chauffeur niet. Bovendien kunt u deze houder, net als de houder voor in het ventilatierooster, makkelijk meenemen naar een andere auto.

Er zijn dus een aantal verschillende soorten autohouders, die allemaal weer hun eigen voor- en nadelen hebben. Er zijn daarnaast ook andere opties. Zo zijn sommige autohouders voorzien van een USB-lader, waardoor u met een snoertje uw telefoon kunt opladen. Andere autohouders zijn voorzien van een techniek waarmee de telefoon automatisch opgeladen wordt als u hem in de houder plaatst. Zo komt u altijd op de bestemming aan met een opgeladen telefoon en valt hij niet uit tijdens het navigeren. Op 123accu.nl vindt u al deze autohouders, zodat u altijd veilig de weg op kunt.

Smartphonehouders kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over telefoonhouders of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord