123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Smartphone houder auto

Gembird autohouder voor smartphone met zuignap (zwart)  AGE00114
vergroten
Omschrijving Deze autohouder van Gembird is met een zuignap makkelijk op de voorruit van uw auto te bevestigen, zodat u ook in de auto veilig gebruik kunt maken van bijvoorbeeld uw navigatiesysteem. Deze houder is universeel en geschikt voor telefoons van verschillende merken, groottes en types. Geschikt voor telefoons met een breedte van 4 tot 10 cm.

De houder is 360⁰ draaibaar en heeft een flexibele zwanenhals van 14 cm. Hierdoor weet u zeker dat u altijd goed zicht heeft op het scherm van uw telefoon, want u kunt de houder in elke gewenste positie draaien. Bovendien is er aan de onderkant ruimte vrijgehouden, zodat u ook uw telefoon kunt opladen in de auto.
Specificaties
Kleur: zwart
Productimpressie
vergroten vergroten
€ 8,50 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 7,02 Exclusief 21% BTW )
Xqisit magnetische autohouder voor smartphone (zilver)  AXQ00002
vergroten
Omschrijving Deze magnetische autohouder van Xqisit is geschikt voor bevestiging aan het ventilatierooster van uw auto. Zo kunt u altijd veilig en handsfree gebruikmaken van uw telefoon in uw auto. De houder is geschikt voor telefoons van alle merken, groottes en types. Hiervoor hoeft u alleen maar een hoesje met een magnetische strip op de achterzijde te hebben óf een van de meegeleverde magnetische stickers op uw telefoonhoesje te plakken. De zilveren draaibare autohouder kunt u vervolgens bevestigen in het ventilatierooster van uw auto en de magneet zorgt ervoor dat uw telefoon stevig vastzit, goed op zijn plek blijft en niet snel zal vallen. Hiermee gaat u veilig de weg op. 

Er worden twee magneetstickers meegeleverd.
Specificaties
Kleur: wit
Productimpressie
vergroten
€ 14,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 11,98 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Xqisit magnetische autohouder voor smartphone met zuignap (zwart)  AXQ00001
vergroten
Omschrijving Deze magnetische autohouder van Xqisit is met een zuignap makkelijk aan de voorruit te bevestigen, zodat u ook in uw auto handsfree gebruik kunt maken van uw telefoon. De verstelbare houder is geschikt voor telefoons van alle merken, groottes en types. Hiervoor hoeft u alleen maar een hoesje met een magnetische strip op de achterzijde te hebben óf een van de meegeleverde magnetische stickers op uw telefoonhoesje te plakken. De magneet in de autohouder zorgt ervoor dat uw telefoon stevig vastzit, goed op zijn plek blijft en niet snel zal vallen. 

De houder is makkelijk verstelbaar, zodat u altijd goed zicht heeft op het scherm van uw telefoon. Hiermee gaat u veilig de weg op. 
Specificaties
Kleur: zwart
Nu bestellen is maandag in huis
€ 19,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 16,12 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Satechi magnetische autohouder voor smartphone (goud)  ASA02015
vergroten
Omschrijving Deze luxe autohouder van Satechi is geschikt voor bevestiging aan het ventilatierooster van uw auto. Hiermee kunt u ook in uw auto veilig gebruikmaken van bijvoorbeeld uw navigatiesysteem. De houder werkt met magnetische plaatjes, die u kunt plaatsen aan de binnenkant van uw telefoonhoesje of met de zelfklevende laag aan de achterkant van uw smartphone. De magnetische houder die u vervolgens in het ventilatierooster bevestigt zorgt ervoor dat uw telefoon stevig blijft hangen en u er handsfree gebruik van kunt maken. 

De prachtige gouden houder is draaibaar, flexibel en geschikt voor telefoons van verschillende merken, groottes en types. De twee magnetische plaatjes worden tevens meegeleverd in verschillende groottes, zodat u altijd gebruik kunt maken van deze luxe autohouder, welke telefoon u ook hebt.
Specificaties
Kleur: metallic goud
Productimpressie
vergroten vergroten
Nu bestellen is maandag in huis
€ 23,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 19,42 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Goobay autohouder voor smartphone met lader en zuignap (zwart)  AGO00110
vergroten
Omschrijving Deze autohouder van Goobay is kunt u uw telefoon tijdens het rijden opladen. De telefoon wordt namelijk opgeladen zodra deze in de autohouder geplaatst wordt. Zo kunt u uw telefoon gebruiken om handsfree mee te bellen of te navigeren én heeft u, als u op de bestemming aankomt, geen lege telefoon. Geschikt voor telefoons die Qi Wireless Charging ondersteunen. 

De draaibare autohouder is met een zuignap te bevestigen aan het raam van uw auto. In de houder passen alle moderne telefoons met een breedte van 5 tot 8 cm. De houder wordt geleverd inclusief een USB naar micro USB-kabel.
Specificaties
Kleur: zwart
Productimpressie
vergroten vergroten
Nu bestellen is maandag in huis
€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,38 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Goobay magnetische autohouder voor smartphone met lader (zwart)  AGO00109
vergroten
Omschrijving Met deze magnetische autohouder van Goobay kunt u uw telefoon tijdens het rijden opladen. De telefoon wordt namelijk opgeladen zodra deze in de autohouder geplaatst wordt. Zo kunt u uw telefoon gebruiken om handsfree mee te bellen of te navigeren én heeft u, als u op de bestemming aankomt, geen lege telefoon. Geschikt voor telefoons die Qi Wireless Charging ondersteunen. 

De draaibare autohouder is te bevestigen aan het ventilatierooster van uw auto of met een plakstrip aan het dashboard. Uw telefoon kunt u aan de houder bevestigen met het meegeleverde metalen plaatje. Deze kunt u aan de binnenkant van uw telefoonhoesje plaatsen of op de achterkant van uw smartphone plakken. De magnetische houder zorgt er vervolgens voor dat de telefoon stevig blijft hangen en dat u er handsfree gebruik van kunt maken.
Specificaties
Kleur: zwart
Productimpressie
vergroten vergroten
€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,38 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Universele telefoon autohouder met zuignap (123accu huismerk)  ANB00846
vergroten
Omschrijving Deze autohouder is eenvoudig op de voorruit van uw auto te monteren en geschikt voor smartphones tot een breedte van 62mm. Eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. 360⁰ te roteren.
Nu bestellen is maandag in huis
€ 6,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,37 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Grixx Optimum telefoon autohouder magnetisch (zwart)  ANB00873
vergroten
Omschrijving Met deze autohouder kunt u uw smartphone, MP3 speler of ander apparaat ook veilig in de auto gebruiken. De basis is eenvoudig te bevestigen op het ventilatierooster van uw auto. De verpakking bevat een rechthoekig metalen plaatje, een ronde metalen sticker en een houder.
Nu bestellen is maandag in huis
€ 2,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gembird autohouder voor smartphone met USB-lader (zwart)  AGE00117
vergroten
Omschrijving Met deze autohouder van Gembird kunt u tijdens het rijden uw telefoon opladen. De houder is namelijk voorzien van een ingebouwde 12V USB-poort. Hiermee kunt u tijdens het rijden handsfree gebruikmaken van uw telefoon én heeft u, als u op de bestemming aankomt, geen lege telefoon. Bovendien kunt u hiermee, door de ingebouwde FM-transmitter, muziek afspelen op de autoradio die u streamt vanaf uw telefoon. Via deze transmitter kunt u ook bellen. Ideaal, want zo kunt u altijd beide handen gebruiken tijdens het rijden. 

De houder is te bevestigen in de sigarettenaansteker, heeft een flexibele zwanenhals en is draaibaar, zodat u altijd goed zicht heeft op het scherm van uw telefoon. Alle moderne telefoons met een breedte van 58 tot 85 mm zijn hierin te bevestigen. 
Specificaties
Kleur: zwart
Nu bestellen is maandag in huis
€ 21,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 17,77 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Met een telefoonhouder voor uw auto gaat u veilig de weg op

Door te bellen of op een andere manier gebruik te maken van uw mobiele telefoon tijdens het rijden riskeert u een boete van 240 euro. Zonde en onnodig! Als u uw telefoon nodig heeft om bijvoorbeeld te navigeren naar uw bestemming of om even snel te bellen, kunt u gewoon gebruik maken van een telefoonhouder. En deze koopt u ook nog eens voordelig op 123accu.nl.

Soorten smartphonehouders

Er zijn verschillende soorten houders op de markt. Hieronder een overzicht van de belangrijkste types:

- Autohouder voor op de voorruit
Deze houders kunt u met een zuignap bevestigen aan uw voorruit. Hierdoor kunt u de houder altijd zo plaatsen dat uw telefoon op ooghoogte hangt en dat u er goed zicht op heeft. Op deze manier zorgt het checken van de navigatie op uw telefoon niet voor gevaarlijke situaties, omdat u uw blik niet al te erg hoeft af te wenden. Het bevestigen van de autohouder op de voorruit gaat ook eenvoudig.

- Autohouder voor op het ventilatierooster
Deze telefoonhouder kunt u in het ventilatierooster schuiven. Vervolgens kunt u de telefoon op twee manieren bevestigen, namelijk door hem tussen de klemmen te plaatsen of door hem vast te maken met een magneet (die u op uw telefoon plakt of in uw telefoonhoesje stopt). Dit ligt eraan welke telefoonhouder u heeft uitgekozen. Dit soort houders vallen, anders dan houders op de voorruit, minder op en belemmeren uw zicht ook minder. Wel kunt u in sommige gevallen het scherm lastiger zien tijdens het rijden.

Let op: sommige ventilatieroosters zijn niet geschikt voor deze autohouders. Zo zijn ronde ventilatieroosters vaak te diep en te onstabiel, dus hier moet u mee oppassen. Traditionele rechthoekige ventilatiehouders kunnen het best gebruikt worden voor deze houders. Houd er daarnaast ook rekening mee dat er lucht uit de ventilatieroosters komt. Koude lucht is nog niet zo erg, maar door warme lucht kan de telefoon oververhit raken. Daarom kunt u meestal het betreffende rooster afsluiten, zodat oververhitting voorkomen wordt.

- Autohouder voor op het dashboard
Sommige telefoonhouders kunnen bevestigd worden op het dashboard, bijvoorbeeld met een zuignap, sticker of klem. Ook voorruitsystemen zijn soms geschikt voor bevestiging op het dashboard. Soms is het handiger om de telefoonhouder op het dashboard te plaatsen dan op de voorruit, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een schuin aflopend autoraam. Met een voorruithouder is de smartphone dan een behoorlijk eind van chauffeur verwijderd, waardoor u het scherm minder goed kunt zien. In dat geval biedt een dashboardhouder uitkomst.

- Autohouder voor in de sigarettenaansteker
Er zijn tot slot ook autohouders die bevestigd kunnen worden in de sigarettenaansteker. Meestal zijn deze autohouders voorzien van een flexibele zwanenhals, zodat u ze zo kunt draaien dat u goed zicht heeft op het scherm van uw telefoon. Ook deze autohouders vallen niet zo op en belemmeren het zicht van de chauffeur niet. Bovendien kunt u deze houder, net als de houder voor in het ventilatierooster, makkelijk meenemen naar een andere auto.

Er zijn dus een aantal verschillende soorten autohouders, die allemaal weer hun eigen voor- en nadelen hebben. Er zijn daarnaast ook andere opties. Zo zijn sommige autohouders voorzien van een USB-lader, waardoor u met een snoertje uw telefoon kunt opladen. Andere autohouders zijn voorzien van een techniek waarmee de telefoon automatisch opgeladen wordt als u hem in de houder plaatst. Zo komt u altijd op de bestemming aan met een opgeladen telefoon en valt hij niet uit tijdens het navigeren. Op 123accu.nl vindt u al deze autohouders, zodat u altijd veilig de weg op kunt.

Smartphonehouders kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over telefoonhouders of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!