123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

UPS

Accu voor UPS-systemen kopen?

Bij ons kunt u voor een voordelige prijs accu’s bestellen voor UPS-systemen, oftewel noodstroomvoorzieningen, van merken zoals Dell, HP en APC. Bestel vandaag nog een accu voor uw UPS-systeem en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

1 - 0 van 0

UPS

Accu's voor UPS-systemen kopenBescherming van data-gegevens en opgeslagen informatie en behoud van integriteit zijn belangrijke zaken in het bedrijfsleven. Bij het uitvallen van de stroom zijn noodstroomoplossingen dan ook zeer belangrijk. Met zo'n noodstroomvoorziening worden computers en andere apparatuur in het geval van uitval van de netspanning voor korte tijd overgenomen. Zo kunt u gewoon doorwerken en gaat er niets verloren.

De belangen van zo'n noodstroomvoorziening, ook wel Uninterruptible Power Supply (UPS) genoemd, zijn dan ook groot. Daarom is hierin een betrouwbaar accusysteem nodig. Bij ons vindt u betrouwbare en voordelige accu's voor een UPS systeem.

Betrouwbare accu's voor uw UPS

Onnodig dataverlies, hardware schade en het uitvallen van kritische elektrische apparatuur worden voorkomen door de UPS. Tijdens stroomstoringen worden de apparaten via de UPS voorzien van stroom. Hierdoor blijft de netspanning van de aangesloten apparatuur ononderbroken.

Noodstroomoplossingen beschermen daarnaast ook tegen minieme onderbrekingen in de netvoeding en overspanning. Investeren hierin is voor elk bedrijf dus een goede keuze.

Bij ons vindt u een groot aanbod aan verschillende krachtige en betrouwbare accu's voor in uw UPS. Deze vervangende accu's zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Bij het aanschaffen van een accu voor in de UPS zijn een aantal zaken belangrijk. De accu van de noodstroomvoorziening moet meer vermogen leveren dan het totaal van de aangesloten apparaten. Bovendien geldt: hoe hoger de capaciteit van de accu, hoe langer de UPS uw apparaten kan blijven voeden. Dit kan variëren van tientallen minuten tot enkele uren. Houd hier rekening mee bij het aanschaffen van een accu voor uw UPS.

Anders accu's nodig voor apparaten op kantoor? Wij hebben ook accu's voor draadloze telefoons, koptelefoons en portofoons.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een UPS systeem?

Een UPS-systeem is een vorm van noodstroomvoorziening. Een UPS-systeem is een apparaat dat direct de stroomvoorziening overneemt en levert aan de aangesloten systemen wanneer er sprake is van uitval van de netspanning.

Hoe sluit ik een UPS aan?

Dit doet u door simpelweg de UPS noodstroomvoorziening aan te sluiten op uw stopcontact. Vervolgens sluit u de netvoedingskabel van uw pc en internetmodem aan op de uitgangen van de UPS. Wanneer deze verbonden is met het stroomnet wordt de accu van het apparaat automatisch opgeladen.

Wat is het verschil tussen een UPS en noodstroomaggregaat?

Beide systemen zijn ontwikkeld om noodstroom te leveren. Toch zijn het twee verschillende systemen. Bij stroomuitval neemt de USP de stroomvoorziening namelijk automatisch over, zonder onderbreking, terwijl een noodstroomaggregaat niet continu aanstaat, maar eerst opgestart moet worden. Er is dan dus wel een stroomonderbreking.
 

Heeft u nog vragen over UPS systemen of komt u ergens niet uit? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.