123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

UPS

UPS

Accu's voor UPS-systemen kopenBescherming van data-gegevens en opgeslagen informatie en behoud van integriteit zijn belangrijke zaken in het bedrijfsleven. Bij het uitvallen van de stroom zijn noodstroomoplossingen dan ook zeer belangrijk. Met zo'n noodstroomvoorziening worden computers en andere apparatuur in het geval van uitval van de netspanning voor korte tijd overgenomen. Zo kunt u gewoon doorwerken en gaat er niets verloren.

De belangen van zo'n noodstroomvoorziening, ook wel Uninterruptible Power Supply (UPS) genoemd, zijn dan ook groot. Daarom is hierin een betrouwbaar accusysteem nodig. Op 123accu.nl vindt u betrouwbare en voordelige accu's voor een UPS systeem.

Betrouwbare accu's voor uw UPS

Onnodig dataverlies, hardware schade en het uitvallen van kritische elektrische apparatuur worden voorkomen door de UPS. Tijdens stroomstoringen worden de apparaten via de UPS voorzien van stroom. Hierdoor blijft de netspanning van de aangesloten apparatuur ononderbroken.

Noodstroomoplossingen beschermen daarnaast ook tegen minieme onderbrekingen in de netvoeding en overspanning. Investeren hierin is voor elk bedrijf dus een goede keuze.

Op 123accu.nl vindt u een groot aanbod aan verschillende krachtige en betrouwbare accu's voor in uw UPS. Deze vervangende accu's zijn van hoogwaardige kwaliteit. Al onze UPS accu's voldoen bovendien aan de Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Bij het aanschaffen van een accu voor in de UPS zijn een aantal zaken belangrijk. De accu van de noodstroomvoorziening moet meer vermogen leveren dan het totaal van de aangesloten apparaten. Bovendien geldt: hoe hoger de capaciteit van de accu, hoe langer de UPS uw apparaten kan blijven voeden. Dit kan variëren van tientallen minuten tot enkele uren. Houd hier rekening mee bij het aanschaffen van een accu voor uw UPS.

Anders accu's nodig voor apparaten op kantoor? Wij hebben ook accu's voor draadloze telefoons, koptelefoons en portofoons.

Accu's voor UPS systemen kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over UPS accu's of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten