123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

APC

Een accu voor uw UPS APC-systeem goedkoop kopen

Bestel voordelig een accu voor uw UPS-systeem van APC. Wij verkopen accu’s voor veel verschillende APC series, zoals de APC Smart UPS en APC Back UPS serie. Bestel vandaag nog en krijg het morgen al thuisbezorgd.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig een accu voor uw APC UPS-systeem

Wanneer de stroom uitvalt of als er spanningsschommelingen of andere stroomonderbrekingen plaatsvinden, vallen uw apparaten thuis of op kantoor ook uit. Dat is vooral heel vervelend wanneer u met iets belangrijks bezig bent en daardoor alles kwijt bent. Om dit te voorkomen kunt u ervoor kiezen om een UPS-systeem aan te schaffen. Dit is een noodstroomvoorziening die uw apparaten draaiende houdt. Op deze pagina vindt u UPS accu’s van het gerenommeerde merk APC. Lees hieronder meer over de UPS accu’s van APC of bestel hierboven de accu waar u naar op zoek bent.

Wat is een APC UPS-systeem?

Een UPS-systeem van APC is een noodstroomvoorziening van het merk APC. UPS staat voor Uninterruptible Power Supply, oftewel een ononderbroken stroomvoorziening. In dit geval een APC UPS power supply. Wanneer uw apparaten uitvallen op werk of thuis door bijvoorbeeld een stroomstoring, zal een UPS-systeem direct in werking gezet worden om als back-up uw apparaten tijdelijk van stroom te blijven voorzien. U vindt in ons assortiment meerdere UPS accu’s van APC, een vlaggenschipmerk van Schneider Electric en een gerenommeerd merk in de UPS-systeem wereld.

UPS APC accu's in ons assortiment

Bij ons vindt u een heel breed aanbod aan accu's voor uw UPS APC power systeem. Een aantal bekende series met populaire accu's zijn:

  • APC Smart UPS: voor deze populaire Smart UPS serie verkopen wij veel accu's. Een paar van deze accu's zijn de APC Smart UPS (smt)1500, APC Smart UPS 750 en de APC Smart UPS 1000.
  • APC Back UPS: de APC Back UPS serie is een populaire serie die veel gebruikt wordt. Daarbij horen dus ook veel accu's. Een paar van deze accu's zijn de APC back UPS (ES) 700va en de APC (ES) 550.
Verder verkopen wij ook nog veel andere accu's voor APC noodstroom systemen. Zo zorgt u ervoor dat u bij ons altijd een geschikte accu kunt vinden voor uw APC batterij backup systeem. 

Welke apparaten thuis worden beschermd door een UPS van APC?

Een UPS beschermt meerdere apparaten tegelijkertijd wanneer er sprake is van een stroomuitval/onderbreking. Om u hier een goed beeld van te geven hebben we enkele van deze elektronische apparaten hieronder op een rijtje opgeschreven:

  • Draadloze netwerkapparatuur (routers, modems etc.)
  • Computers
  • Televisies
  • Beveiligingssystemen
  • Game consoles
  • Mobiele toestellen

Dit zijn enkel voorbeelden van een paar elektronische apparaten die beschermd worden. Naast bovenstaande lijst worden er nog meer apparaten beschermd door een UPS-systeem van APC. Bestel daarom snel een UPS APC accu om ervoor te zorgen dat uw apparaten beschermd zijn.

Zo werkt een UPS-systeem van APC

Een UPS-systeem beschikt over meerdere uitgangen, maar over 1 ingang. De UPS dient aangesloten te worden op het stroomnet. Vervolgens sluit u aan de uitgangen van de UPS de apparaten waarvan u wilt dat die blijven werken tijdens een stroomstoring of -uitval. Voor een bedrijf zou dit bijvoorbeeld een server kunnen zijn, omdat anders het bedrijf plat ligt. Thuis zou dit een computer, tv, draadloze netwerkapparatuur of iets anders kunnen zijn wat voor u belangrijk is om van stroom te blijven voorzien.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een APC UPS-systeem?

Dit is een noodstroomvoorziening van het merk APC. Dit zorgt ervoor wanneer de stroom uitvalt, uw apparaten van stroom voorzien blijven, zodat u geen eventuele belangrijke voortgangen kwijtraakt . U vindt voordelig UPS-systemen van APC bij 123accu.nl.

Hoe werkt een APC UPS-systeem?

U dient de UPS aan te sluiten op het stroomnet. Vervolgens sluit u aan de uitgangen van de UPS apparaten aan waarvan u wilt dat die stroom blijven krijgen tijdens een stroomuitval/ -storing.

Wat voor apparaten kan ik aansluiten op een UPS-systeem van APC?

U kunt eigenlijk vrijwel elk apparaat aansluiten op een UPS van APC. Denk bij thuisgebruik aan apparaten zoals een computer, televisie en beveiligingssystemen. Wanneer u een UPS gebruikt voor een bedrijf kunt u hier bijvoorbeeld een server op aansluiten, zodat het bedrijf niet plat ligt tijdens een stroomuitval.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over een APC UPS-systeem of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.