123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

iRobot

Accu voor uw iRobot stofzuiger kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment accu's en accessoires voor iRobot stofzuigers. iRobot staat bekend om het grote aanbod robotstofzuigers, waarvoor wij een groot aantal accu's verkopen, onder andere voor de Roomba. Door te zoeken op apparaat of op accunummer vindt u snel en eenvoudig de juiste accu.

Toon meer iRobot stofzuigers of zoek op het accunummer.
1 - 0 van 0

iRobot

Bestel accu voor uw iRobot stofzuiger online

iRobot is, zoals de naam doet vermoeden, een grote fabrikant van robotstofzuigers. Deze stofzuigers maken onafhankelijk van hun eigenaar het huis schoon. Het bekendste model, of eigenlijk serie, van iRobot is de Roomba. Voor robotstofzuigers geldt nog meer dan andere draadloze stofzuigers dat de prestatie afhangt van de accu. Waar problemen bij een draadloze stofzuiger wat eerder opvallen omdat u deze persoonlijk gebruikt, kan het bij een robotstofzuiger een tijdje duren. Zo ziet u soms pas dat de iRobot stofzuiger minder functioneert als het resultaat begint tegen te vallen.

 

Daarom is het belangrijk dat u zeker weet dat uw iRobot stofzuiger naar behoren werkt. Dit kunt u in veel gevallen oplossen door de accu te vervangen voor een nieuwe exemplaar. In ons assortiment vindt u een groot aantal compatibele accu’s van ons 123accu-huismerk met dezelfde prestaties als de originele accu; soms zelfs met een grotere capaciteit zodat u de robotstofzuiger minder snel hoeft op te laden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Voor welke iRobot stofzuiger modellen kan ik een accu vinden?

Het 123accu.nl assortiment van stofzuiger accu’s voor iRobot is zeer divers. Zo vindt u hier niet alleen accu’s voor bekende modellen zoals de verschillende uitvoeringen van de Roomba-serie, maar ook andere series, bijvoorbeeld van de Braava en de Scooba.

Hoe vind ik de juiste accu voor mijn iRobot stofzuiger?

Wij helpen u met het vinden van de juiste accu. Zo kunt u het 123accu.nl assortiment op twee manieren doorzoeken, door te zoeken op apparaat, of door te zoeken op accunummer. Wanneer u zoekt op apparaat ziet u diverse stofzuigermodellen en welke accu’s daarvoor geschikt zijn; vooral handig als u niet precies weet welke accu er in dat model zit. Zoeken op accunummer stelt u in staat om met behulp van de serienummer van uw huidige accu een precieze vervanger te vinden.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons assortiment accu’s voor iRobot stofzuiger, of komt u niet de juiste accu vinden? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.