123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Samsung

Accu voor uw Samsung stofzuiger kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment accu's en accessoires voor Samsung stofzuigers. Bij ons koopt u accu's voor een groot aantal robotstofzuigers van Samsung, waaronder voor modellen uit de NaviBot-lijn. Door te zoeken op apparaat of op accunummer vindt u snel en eenvoudig de juiste accu.

Toon meer Samsung stofzuigers of zoek op het accunummer.
1 - 0 van 0

Samsung

Bestel Samsung stofzuiger accu online

Bent u in het bezit van een robotstofzuiger van Samsung en begint deze minder goed te presteren? Dan is de kans groot dat de accu niet meer naar behoren werkt. De accu zorgt voor de stroomvoorziening van de stofzuiger, en als deze defect is gaat er geen voldoende stroom (of helemaal geen stroom) meer naar de motor. Dit kan zich vertalen naar een mindere zuigkracht, maar ook naar problemen met opladen.

 

Ons assortiment bestaat uit compatibele accu’s van ons 123accu-huismerk. Deze accu’s zijn identiek aan de originele accu’s wat de prestaties betreft. Voor sommige modellen Samsung robotstofzuiger is het zelfs mogelijk om een accu met een grotere capaciteit te kopen, zodat de robotstofzuiger langer kan functioneren voordat deze moet worden opgeladen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik de juiste accu voor mijn Samsung robotstofzuiger?

Om snel en eenvoudig de juiste accu voor uw Samsung stofzuiger te vinden kunt u op twee manieren het 123accu.nl assortiment doorzoeken. U kunt zoeken op apparaat of op accunummer. Zoeken op apparaat is handig als u niet exact weet welke accu in uw robotstofzuiger zit, maar wel weet welk model stofzuiger u gebruikt. Zoeken op accunummer stelt u in staat om een precieze vervanger voor uw huidige accu te vinden.

Hoe plaats ik een accu in mijn Samsung stofzuiger?

Het monteren van de accu verschilt per model robotstofzuiger van Samsung. Het beste is om de installatie uit te laten voeren door een professional. Wilt u toch zelf de accu vervangen? Dan is de kans groot dat u specialistisch gereedschap nodig heeft, zoals schroevendraaiers voor de kleine elektronica.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment Samsung stofzuiger accu’s? Of heeft u misschien vragen over onze stofzuiger accu’s voor andere merken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.