123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Philips

Accu voor uw Philips stofzuiger kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment accu's en accessoires voor Philips stofzuigers. Zo koopt u bij ons accu's voor een groot aantal steelstofzuigers, kruimelzuigers en robotstofzuigers van Philips. Door te zoeken op apparaat of op accunummer vindt u snel en eenvoudig de juiste accu.

1 - 0 van 0

Philips

Bestel Philips stofzuiger accu online

Philips is ook wat betreft stofzuigers een groot merk. Ze produceren niet alleen draadloze steelstofzuigers, maar ook diverse robotstofzuiger modellen. Al deze soorten stofzuigers zijn afhankelijk van een goed werkende accu om naar behoren te kunnen functioneren en voldoende zuigkracht te leveren. Het is dan ook belangrijk om uw accu te vervangen wanneer u merkt dat de stofzuiger niet meer goed werkt.

 

Deze accu’s dienen te worden ingebouwd. Het eenvoudigste is om dit te laten doen door een professional. Wilt u toch zelf de accu inbouwen, dan is het handig om te kijken naar onze schroevendraaiersets voor kleine elektronica, zodat u de juiste gereedschappen heeft die nodig zijn om de stofzuiger te openen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Voor welke Philips stofzuigers kan ik accu’s vinden?

De accu’s in het 123accu.nl assortiment zijn geschikt voor een groot aantal stofzuiger modellen van Philips. Het betreft draadloze steelstofzuigers zoals de PowerPro en SpeedPro, maar ook diverse robotstofzuigers uit bijvoorbeeld de SmartPro-lijn. Onze compatibele accu’s leveren dezelfde prestaties als de originele accu’s. Het is zelfs zo dat wij voor verschillende modellen accu’s met een grotere capaciteit aanbieden, zodat u minder snel de stofzuiger hoeft op te laden.

Hoe vind ik de juiste accu voor mijn Philips stofzuiger?

Ons assortiment kan op twee manieren worden doorzocht om de juiste accu te vinden. U kunt zoeken op apparaat of u kunt zoeken op accunummer. Zoeken op apparaat geeft u een lijst met de verschillende Philips stofzuiger modellen waarvoor wij accu’s verkopen, zodat u in deze lijst de juiste accu kunt vinden. Zoeken op accunummer geeft een lijst van accu serienummers, wat vooral handig is als u weet welk model accu u heeft en deze met exact hetzelfde model wilt vervangen.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment Philips stofzuigeraccu’s of heeft u wellicht vragen over andere producten op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.