123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Neato

Accu voor uw Neato stofzuiger kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment accu's en accessoires voor Neato stofzuigers. Wij hebben accu's voor een groot aantal robotstofzuigers van Neato, waaronder verschillende modellen uit de Botvac-lijn. Door te zoeken op apparaat of op accunummer vindt u snel en eenvoudig de juiste accu.

Toon meer Neato stofzuigers of zoek op het accunummer.
1 - 0 van 0

Neato

Bestel Neato stofzuiger accu online

Bent u in het bezit van een Neato stofzuiger en begint deze minder goed of minder lang te werken? Dan is de kans groot dat de accu niet meer naar behoren functioneert, waardoor het handig is om een nieuwe originele of compatibele accu aan te schaffen. Ook kan een extra accu handig zijn als u langer wilt kunnen stofzuigen zonder dat de stofzuiger weer moet worden opgeladen. Uiteraard is dit alleen van belang als u de accu eenvoudig in de stofzuiger kunt klikken, en hier geen gereedschap voor aan te pas hoeft te komen.

 

Betreft het een stofzuiger waarbij deze opengeschroefd moet worden om toegang te verkrijgen tot de accu? Dan is het handig om onze schroevendraaiersets voor kleine elektronica mee te bestellen. In deze sets vindt u schroevendraaiers en ander specialistisch gereedschap met kleine afmetingen waarmee precieze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Voor welke Neato stofzuigers kan ik accu’s vinden?

In het assortiment van 123accu.nl vindt u een groot aantal accu’s voor Neato stofzuiger, waaronder voor de populaire modellen uit de Botvac robotstofzuiger lijn. U kunt voor de meeste modellen kiezen uit diverse capaciteiten, zodat u ook langer gebruik kunt maken van de stofzuiger voordat u deze weer moet opladen.

Hoe vind ik de juiste Neato stofzuiger accu?

Bij 123accu.nl hebben wij een handig systeem om de juiste accu voor uw stofzuiger te vinden. U kunt zoeken op apparaat, wat vooral handig als u niet exact weet welke accu u nodig heeft; of u kunt zoeken op accunummer, wat een effectieve methode is als u het serienummer van de accu weet die u momenteel heeft.
 

Heeft u nog vragen over onze Neato stofzuiger accu’s? Of heeft u misschien vragen over de rest van ons stofzuiger accu assortiment? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.