123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Dyson

Accu voor uw Dyson stofzuiger nodig?

Bij 123accu.nl vindt u een groot assortiment van accu's voor de draadloze steelstofzuigers en kruimeldieven van Dyson. Op zoek naar accessoires? Ook opladers, filters, HEPA filters en onderdelen koopt u bij 123accu.nl voor de laagste prijs. Bekijk hieronder de meest populaire accu's. Staat uw accu er niet bij? Kies dan voor het zoeken op apparaat of accunummer.

Toon meer Dyson stofzuigers of zoek op het accunummer.

Dyson

Bestel Dyson accu's online

Dyson staat bekend om hun steelstofzuigers. Dit zijn stofzuigers waarbij de motor en het stofreservoir als het ware in de stofzuigersteel zijn geïntegreerd. Daardoor zijn deze stofzuigers erg makkelijk te gebruiken, vooral in plekken waar de ruimte beperkt is. Ook vlakt de zuigkracht bij een steelstofzuiger minder snel af dan bij een normale stofzuiger.

 

Hiervoor moet een stofzuiger echter wel over een krachtige accu beschikken. Het is tenslotte een draadloos apparaat. Daarin voorzien wij met een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige accu's die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Ook onze 123accu-huismerk accu's voor de stofzuigers voldoen aan deze eisen, en zijn daarnaast een stuk goedkoper. Daarnaast verkopen wij huismerk accu's met een grotere capaciteit dan originele accu's, zodat u nog langer uw Dyson stofzuiger kunt gebruiken voordat de accu moet worden opgeladen.

 

Hoe kunt u de juiste accu voor uw Dyson stofzuiger vinden?

Het zoeken naar een Dyson accu of 123accu-huismerk accu kunt u op twee manieren uitvoeren. U kunt zoeken op apparaat aan de hand van uw Dyson type nummer, of u kunt zoeken op accunummer. Deze is in de meeste gevallen op een sticker op uw stofzuiger te vinden.

 

Door te zoeken op apparaat krijgt u een overzicht te zien waarin alle stofzuigermodellen van Dyson waarvoor wij accu's of andere producten verkopen te vinden zijn. Dat is vooral handig als u niet exact weet welke accu u heeft, of welke accu u wilt kopen.

 

Door te zoeken op accunummer, ziet u snel welke accu's wij in ons assortiment hebben, of waarvoor wij geschikte vervangende accu's aanbieden. Let hierbij wel op het feit dat accu's onder verschillende model- of typenummers bekend kunnen staan. Dit betekent dat een accu meerdere keren in ons assortiment kan voorkomen.

 

Overigens zijn de stofzuigers gemakkelijk te onderhouden. Zo is er voor het monteren van de accu of voor het vervangen van onderdelen meestal alleen een schroevendraaier vereist.

 

Zoekt u Dyson stofzuiger accessoires?

Behalve de accu's verkopen wij ook een groot aantal andere producten. Denk hierbij aan filters om het stof op te vangen, aan opladers voor de accu, en aan speciale HEPA filters.

 

HEPA filters zijn filters die gebruik maken van een speciaal ontwerp dat er voor zorgt dat 99,97% van zeer kleine stofdeeltjes van 0,3 micrometer worden opgevangen. Dit is ruim 500 keer kleiner dan een mensenhaar. Nog kleinere deeltjes alsook grotere deeltjes worden nog makkelijker opgevangen, dus daar ligt het percentage nog hoger. Dat maakt een HEPA-filter bij uitstek geschikt voor mensen met een stofallergie of astma, maar uiteraard is het opvangen van meer stof voor iedereen gunstig.

 

Tevens verkopen wij ook onderdelensets en speciale borstels. Zo kunt u uw stofzuiger makkelijker op verschillende soorten ondergrond gebruiken.


Heeft u vragen over onze Dyson accu's, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten