123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Dyson

Accu voor uw Dyson stofzuiger nodig?

Bij 123accu.nl vindt u een groot assortiment van accu's voor de draadloze steelstofzuigers en kruimeldieven van Dyson. Op zoek naar accessoires? Ook opladers, filters, HEPA filters en onderdelen koopt u bij 123accu.nl voor de laagste prijs. Bekijk hieronder de meest populaire accu's. Staat uw accu er niet bij? Kies dan voor het zoeken op apparaat of accunummer.

Toon meer Dyson stofzuigers of zoek op het accunummer.
1 - 0 van 0

Dyson

Bestel Dyson accu's online

Dyson staat bekend om hun steelstofzuigers. Dit zijn stofzuigers waarbij de motor en het stofreservoir als het ware in de stofzuigersteel zijn geïntegreerd. Daardoor zijn deze stofzuigers erg makkelijk te gebruiken, vooral in plekken waar de ruimte beperkt is. Ook vlakt de zuigkracht bij een steelstofzuiger minder snel af dan bij een normale stofzuiger.

 

Hiervoor moet een stofzuiger echter wel over een krachtige accu beschikken. Het is tenslotte een draadloos apparaat. Daarin voorzien wij met een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige accu's die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Ook onze 123accu-huismerk accu's voor de stofzuigers voldoen aan deze eisen, en zijn daarnaast een stuk goedkoper. Daarnaast verkopen wij huismerk accu's met een grotere capaciteit dan originele accu's, zodat u nog langer uw Dyson stofzuiger kunt gebruiken voordat de accu moet worden opgeladen.

 

Dyson stofzuiger accessoires

Behalve de accu's verkopen wij ook een groot aantal andere producten. Denk hierbij aan filters om het stof op te vangen, aan opladers voor de accu, en aan speciale HEPA filters.

 

HEPA filters zijn filters die gebruik maken van een speciaal ontwerp dat er voor zorgt dat 99,97% van zeer kleine stofdeeltjes van 0,3 micrometer worden opgevangen. Dit is ruim 500 keer kleiner dan een mensenhaar. Nog kleinere deeltjes alsook grotere deeltjes worden nog makkelijker opgevangen, dus daar ligt het percentage nog hoger. Dat maakt een HEPA-filter bij uitstek geschikt voor mensen met een stofallergie of astma, maar uiteraard is het opvangen van meer stof voor iedereen gunstig.

 

Tevens verkopen wij ook onderdelensets en speciale borstels. Zo kunt u uw stofzuiger makkelijker op verschillende soorten ondergrond gebruiken.

 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik de juiste accu voor mijn Dyson stofzuiger?

Het zoeken naar een Dyson accu of 123accu-huismerk accu kunt u op twee manieren uitvoeren. U kunt zoeken op apparaat aan de hand van uw Dyson type nummer, of u kunt zoeken op accunummer. Door te zoeken op apparaat krijgt u een overzicht te zien waarin alle stofzuigermodellen van Dyson waarvoor wij accu's of andere producten verkopen te vinden zijn. Het accunummer is in de meeste gevallen op een sticker op de accu te vinden.

Voor welke Dyson stofzuigers kan ik een accu kopen?

In het 123accu.nl assortiment vindt u compatibele accu's voor een groot aantal stofzuigers van Dyson, waaronder de populaire steelstofzuigers waardoor het merk groot is geworden. Deze modellen, zoals de DC35 Multifloor en de V7, werken met een stofreservoir in plaats van een zak. Voor veel stofzuiger modellen bieden wij zelfs accu's met grotere capaciteit, zodat u langer van de stofzuiger gebruik kunt maken voordat u deze weer moet opladen.
 

Heeft u vragen over onze Dyson accu's, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag