123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Dirt Devil

Accu voor uw Dirt Devil stofzuiger kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment accu's en accessoires voor Dirt Devil stofzuigers. Hier vindt u onder andere accu's voor Dirt Devil steelstofzuigers, robotstofzuigers en kruimelzuigers. Door te zoeken op apparaat of op accunummer vindt u snel en eenvoudig de juiste accu.

Toon meer Dirt Devil stofzuigers of zoek op het accunummer.
1 - 0 van 0

Dirt Devil

Bestel Dirt Devil stofzuiger accu online

Dirt Devil biedt een grote selectie van draadloze stofzuigers, kruimeldieven en zelfs speciale stofzuigers voor het opzuigen van haren van uw huisdieren. Al deze modellen hebben gemeen dat ze afhankelijk zijn van een accu om de motor aan te drijven, en wanneer deze accu niet naar behoren werkt zal de stofzuiger ook niet optimaal presteren, en in sommige gevallen helemaal niet.

 

Daarom koopt u bij ons voor een voordelige prijs compatibele huismerk accu’s die dezelfde prestaties hebben als de originele accu in uw Dirt Devil stofzuiger. Voor sommige modellen bieden wij zelfs accu’s met meer capaciteit dan het originele model, zodat u langer kunt stofzuiger voordat deze moet worden opgeladen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe plaats ik een accu in een Dirt Devil stofzuiger?

Hoe u de accu in de stofzuiger monteert verschilt per model stofzuiger. Voor precieze instructies kunt u het beste informatie van de fabrikant raadplegen. Of laat de accu door een professional installeren. Wilt u toch zelf de accu vervangen? Dan is de kans groot dat u specialistisch gereedschap nodig heeft, zoals schroevendraaiers voor de kleine elektronica.

Hoe kan ik de juiste accu vinden voor mijn Dirt Devil stofzuiger?

123accu.nl helpt u met het vinden van de juiste Dirt Devil stofzuiger accu door u twee zoekmethodes aan te bedienen: (1) zoeken op apparaat en (2) zoeken op accunummer. Zoeken op apparaat is handig als u niet exact weet welke accu u momenteel heeft, maar u wel weet voor welk model stofzuiger u een vervangende accu wilt bestellen. Zoeken op accunummer is van meer nut als u het serienummer van de accu weet en een compatibel exemplaar van deze accu wilt aanschaffen.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons assortiment stofzuiger accu’s voor Dirt Devil? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.